ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις κάλπες τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ για την ανάδειξη νέων Νομαρχιακών Επιτροπών και νέων Συντονιστικών Οργάνων ΟΜ

Βαγγέλης Στολάκης10 Μαρτίου 2024

Σε εξέλιξη βρίσκονται από το πρωί οι εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ για την ανάδειξη των νέων Συντονιστικών Οργάνων των Ομάδων Μελών και των νέων Νομαρχιακών Επιτροπών σε όλη τη χώρα.

Η ψηφοφορία άρχισε στις 10:00 και θα ολοκληρωθεί στις 18:00. Σε ανακοίνωση του το κόμμα αναφέρει «η οργανωτική ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκίνησε».

Στην Α’ Θεσσαλονίκης οι υποψήφιοι για την νέα 31μελή Νομαρχιακή Επιτροπή είναι 61 ενώ στη Β’ Θεσσαλονίκης οι υποψήφιοι ανέρχονται στους 48 για το 25μελές όργανο.


Από τις 10 που άνοιξαν οι κάλπες, σύμφωνα με τα κομματικά στελέχη η προσέλευση του κόσμου είναι ικανοποιητική.

Όπως ανάφερε σε δηλώσεις του ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Α’ Θεσσαλονικης Βασίλης Μπουλούκος η συμμετοχή είναι μεγάλη, με τα μέλη του κόμματος να ψηφίζουν απευθείας τα όργανα. Οι εκλογές γίνονται με την υποστήριξη online συστήματος διασταύρωσης στοιχείων ώστε να αποφεύγονται οι διπλοψηφιες.

Σημειώνεται ότι στα γραφεία της Νομαρχιακής θα βρεθεί το μεσημέρι στις 16:30 ο προεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης.

Στην Α’ Θεσσαλονικης πλην του κεντρικού εκλογικού κέντρου που έχει δημιουργηθεί στα γραφεία του κόμματος οι ψηφοφόροι μπορούν να ψηφίζουν επισης στα κομματικά γραφεία της Τούμπας (Επιδαυρου 16), των Συκεών Νεάπολης (Κύπρου 43), της Καλαμαριάς (Ξενοφώντας 2), της Σταυρούπολης (Καλαβρύτων 11), της Ξηροκρήνης (Αγίων Πάντων 53), του Φαλήρου (Φλέμινγκ 9), των Αμπελόκηπων- Μενεμενης (Χαλκίδη 63), στο φουαγιέ του δημαρχείου Εύοσμου (πλατεία Εύοσμου), στο θεματικό ευρυζωνικό πάρκο Νεολαιας (ΘΕΠΑΝ), στα γραφεία Χαριλαου (Δανιολου 26-28) και στα γραφεία της πλατείας Δημοκρατιας (Μοναστηριού και Μιχάηλ Καλού 2).

Ομοίως στη Β’ Θεσσαλονίκης τα μέλη ψηφίζουν στα κομματικά γραφεία της κάθε περιοχής.


This page might use cookies if your analytics vendor requires them.