ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Διοικητήριο ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης- Άρχισαν οι συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς (φωτ, βίντεο)

Βαγγέλης Στολάκης01 Σεπτεμβρίου 2022

Στο Διοικητήριο για συναντήσεις με τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης βρίσκεται από το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ήρθε στην πόλη από τις Σέρρες όπου βρέθηκε το πρωί.

Τον κ. Μητσοτάκη υποδέχτηκε ο υφυπουργός Εσωτερικών Σταύρος Καλαφάτης, η διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου Θεσσαλονίκης, Μαρία Αντωνίου και ο γραμματέας της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης κατευθύνθηκε στο γραφείο του κ. Καλαφάτη προκειμένου να συναντηθεί με τους βουλευτές της ΝΔ από την Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης οι οποίοι προσήλθαν στον χώρο νωρίτερα.

Παρόντες στη σύσκεψη είναι οι: Σταύρος Καλαφάτης, Κώστας Γκιουλέκας, Σάββας Αναστασιάδης, Στράτος Σιμόπουλος, Έλενα Ράπτη, Άννα Ευθυμίου, Σάββας Αναστασιάδης, Θόδωρος Καράογλου, Δημήτρης Κούβελας και Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Στη συνάντηση παραβρίσκεται επίσης ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης, Ζήσης Ιωακείμοβιτς, ο υφυπουργός παρά των πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος, η Μαρία Αντωνίου, ο γραμματέας του κόμματος Παύλος Μαρινάκης, ο υπουργός Ανάπτυξης και αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης και ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ και δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Σημειώνεται πως ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας λόγω του ατυχήματος που είχε και της επέμβασης που έκανε πρόσφατα συμμετέχει στις συναντήσεις μέσω τηλεδιάσκεψης.

Οι συναντήσεις του πρωθυπουργού θα διαρκέσουν μέχρι και τις 8 το βράδυ και θα αφορούν τις υποδομές και τις επενδύσεις στην πόλη.

Σημειώνεται πως απέναντι από το ΥΜΑΘ συγκεντρώθηκαν υγειονομικοί σε αναστολή που φώναξαν συνθήματα κατά του πρωθυπουργού.






This page might use cookies if your analytics vendor requires them.