ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στο Φίλυρο ο Νίκος Νυφούδης - Οι προτάσεις της "Ανθρώπινης Πόλης" για την αναβάθμιση της περιοχής

MakThes Team20 Σεπτεμβρίου 2023


Στην περιοχή του Φιλύρου ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη και Επικεφαλής της παράταξης "Ανθρώπινη Πόλη" , Νίκος Νυφούδης όπου συνομίλησε με τους πολίτες και τους παρουσίασε το πρόγραμμα του για την περιοχή.
Η "Ανθρώπινη Πόλη" έχει παρουσιάσει εκτενώς όλες τις παρεμβάσεις τις οποίες θα κάνει πράξη την επομένη των Δημοτικών εκλογών αν και εφόσον την τιμήσουν οι πολίτες με την ψήφο τους.
Συγκεκριμένες παρεμβάσεις που θέτουν στο επίκεντρο τον ιδιο τον πολίτη και μια περιοχή η οποία έχει υποστεί μια σημαντική υποβάθμιση.

Ενδεικτικά:

Στοχευμένες παρεμβάσεις στο θέμα των υποδομών όπως η βελτίωση του οδικού δικτύου, η κατασκευή αποχετευτικού συστήματος και στις εκτός σχεδίου περιοχές, η κατασκευή 2ου Δημοτικού Σχολείου και η συντήρηση των υπαρχόντων συνδυασμών.

Στο κομμάτι του πολιτισμού η Δημοτική μας αρχή θα μεριμνήσει για την βελτίωση των υπαρχόντων υποδομών και στην διαμόρφωση νέων χώρων.

Αξιοποιούμε με βαθιές και σημαντικές τομές την φυσική ομορφιά, που αποτελεί και ένα ισχυρό πλεονέκτημα του τόπου με ενέργειες όπως η χάραξη περιπατητικών μονοπατιών.
Σημαντικές και άμεσες ενέργειες πρέπει να γίνουν και στο θέμα της ασφάλειας, καθώς δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις κλοπών.Αυτό θα γίνει πράξη από την δημοτική μας αρχή πάντα σε συνεργασία με τα αρμόδια Αστυνομικά Τμήματα.
Η «Ανθρώπινη Πόλη» δεν ήρθε για να ακυρώσει κανέναν, αλλά για να φέρει ελπίδα και προοπτική σε ένα τόπο που στενάζει.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.