ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ο Στ. Κασσελάκης συζήτησε με νέους της πόλης (βίντεο & φωτ.)

Βαγγέλης Στολάκης27 Οκτωβρίου 2023

Downtown… στο κέντρο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος συναντήθηκε και συζήτησε με νεολαίους.

Ο κ. Κασσελάκης ο οποίος από το πρωί βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο όταν έφτασε στο μπαράκι όπου είχε ανακοινωθεί πως θα βρίσκεται.

Ο κ. Κασσελάκης ευδιάθετος συζήτησε για ώρα με νέους τους Θεσσαλονικης. Ο προεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ είδε έναν φοιτητή νομικής που κρατούσε τους Κώδικες και του ανέφερε πως έχει ακόμα… δρόμο.


Στη συνέχεια συνομίλησε με μια νεαρή κοπέλα που του ανέφερε πως θέλει να γίνει πολιτικός και την οποία κάλεσε να εργαστεί στο γραφείο του όταν το ανοίξει στη Θεσσαλονίκη.

Είχε προηγηθεί συζήτηση του με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου νέων Θεσσαλονίκης που του ανέφερε τις δυσκολίες ενός φοιτητή να ζει σε μια πόλη σαν τη Θεσσαλονίκη, τις υψηλές τιμές ενοικίων κ.α.


Ο κ. Κασσελάκης μίλησε και με νέο με κινητικά προβλήματα που ήταν σε αμαξίδιο και ο οποίος εστίασε στις δυσκολίες μετακίνησής τους και που του είπε ότι είναι τέσσερις ομάδες στη Θεσσαλονίκη που δεν έχουν τη δυνατότητα να γυμναστούν σε κάποια αθλητική εγκατάσταση.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης η οποία όπως είπε χρειάζεται στήριξη και ενίσχυση.


Στο μπαρ βρέθηκαν επίσης η γραμματέας του κόμματος Ράνια Σβίγκου, ο αναπληρωτής γραμματέα Γιώργος Βασιλειάδης, ο πρόεδρος της ΚΟ Σωκράτης Φάμελλος, η γραμματέας της ΚΟ Θεοδώρα Τζάκρη, η βουλευτής Κατερίνα Νοτοπούλου, ο βουλευτής Κιλκίς Πέτρος Παππάς κ.α.









θιξλξ

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.