ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στο Κέντρο Υγείας Κουφαλίων η Ε. Αγαπηδάκη - Τι είπε για τις ελλείψεις σε προσωπικό, εξοπλισμό και ασθενοφόρο (Φωτ.)

MakThes Team17 Οκτωβρίου 2024

Το Κέντρο Υγείας Κουφαλίων επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι, Πέμπτη στο πλαίσιο των δράσεών της για την ενίσχυση των δομών της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, όπως ενημερώνει ο δήμος Χαλκηδόνος με ανακοίνωσή του.

«Η κα Αγαπηδάκη συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Χαλκηδόνος Σταύρο Αναγνωστόπουλο και την διευθύντρια του Κέντρου Υγείας, Αλίκη Αναστασιάδη και ενημερώθηκε για την ανακαίνιση και ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

«Κατά τη διάρκεια της συνάντησης στην οποία συμμετείχαν επίσης ο βουλευτής της Β’ Θεσσαλονίκης Φάνης Παπάς, ο πρόεδρος της Διοικούσας της ΝΔ Ζήσης Ιωακείμοβιτς, ο Διοικητής της 3ης ΥΠΕ Δημήτρης Τσαλικάκης και ο υποδιοικητής της 3ης ΥΠΕ Μιχάλης Κούπκας, στελέχη της δημοτικής αρχής και στελέχη του υπουργείου Υγείας συζητήθηκαν οι ανάγκες που έχει το Κέντρο Υγείας Κουφαλίων, όπως η ενίσχυσή του με ιατρούς κι άλλων ειδικοτήτων, με νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό και με νέο ιατρικό- τεχνολογικό εξοπλισμό. Επίσης, τέθηκε το σοβαρό θέμα της παρουσίας ασθενοφόρου καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας», συνεχίζει ο δήμος Χαλκηδόνος.




«Για το ζήτημα του ασθενοφόρου ο δήμαρχος Χαλκηδόνος ανέφερε ότι ο Δήμος είναι διατεθειμένος να βοηθήσει με όποιον τρόπο υπάρχει (προσωπικό, συντήρηση, κλπ.), ενώ επανέλαβε προς την κα Υπουργό το αίτημα του για δημιουργία βάσης ΕΚΑΒ στον Δήμο Χαλκηδόνος, προσφέροντας αντίστοιχα και την ανάλογη υποστήριξη στη λειτουργία της», καταλήγει η ανακοίνωση.
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.