ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στο Λαγκαδά ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Γιάννης Μπούγας

MakThes Team20 Ιουνίου 2024

Τον Λαγκαδά επισκέφτηκε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Γιάννης Μπούγας, προκειμένου να συναντηθεί με τη Δήμαρχο Λαγκαδά, κα. Νίκη Ανδρεάδου, και να δει από κοντά το χώρο που παραχώρησε ο Δήμος Λαγκαδά για να στεγαστεί το Περιφερειακό Πρωτοδικείο, το οποίο θα έχει έδρα το Λαγκαδά.

Όπως είναι γνωστό, η Δήμαρχος Λαγκαδά, από τις πρώτες κιόλας ημέρες της ανάληψης των καθηκόντων της, στις αρχές Ιανουαρίου του 2024, είχε επισκεφτεί τον κ. Μπούγα και είχε καταθέσει μια τεκμηριωμένη πρόταση για να επιλεγεί ο Λαγκαδάς ως μία από τις έδρες των Περιφερειακών Πρωτοδικείων, στο πλαίσιο της Αναμόρφωσης του Δικαστικού Χάρτη της Ελλάδας.

Η κα. Ανδρεάδου, αφού ξενάγησε τον υφυπουργό Δικαιοσύνης στο χώρο όπου θα στεγαστεί το Περιφερειακό Πρωτοδικείο Λαγκαδά, τον ευχαρίστησε για την έγκριση του αιτήματός της πριν από πέντε μήνες, αλλά και για το γεγονός ότι παρακολουθεί με συνέπεια την υλοποίηση αυτού του σημαντικού έργου.

"Ο Λαγκαδάς αποκτά μια πολύ σημαντική δομή και αυτό είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας ανάμεσα στο Δήμο Λαγκαδά, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Κυβέρνηση. Θέλω να ευχαριστήσω το υπουργείο Δικαιοσύνης και ειδικότερα τον υφυπουργό, κ. Μπούγα. Ο Λαγκαδάς θα διαθέτει το μοναδικό Περιφερειακό Πρωτοδικείο στο νομό Θεσσαλονίκης και αισθανόμαστε πολύ ικανοποιημένοι για το γεγονός ότι η διεκδίκησή μας έφερε το αποτέλεσμα που επιθυμούσαμε. Η παραχώρηση του χώρου για την στέγαση του Περιφερειακού Πρωτοδικείου στο Λαγκαδά είναι ένα απτό παράδειγμα για το πώς αντιλαμβανόμαστε την αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας", δήλωσε η Δήμαρχος Λαγκαδά.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.