ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγχαρητήρια Κασσελάκη και Ανδρουλάκη στους εργατικούς της Μ. Βρετανίας για τη νίκη τους στις εκλογές

MakThes Team05 Ιουλίου 2024

Συγχαρητήρια στους Εργατικούς για τη εκλογική νίκη τους στη Βρετανία έδωσαν Στέφανος Κασσελάκης και Νίκος Ανδρουλάκης.

«Θερμά συγχαρητήρια» στον Κιρ Στάρμερ και στους Εργατικούς για την «τεράστια νίκη» τους στο Ηνωμένο Βασίλειο απέστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

«Οι πέντε αποστολές των Εργατικών για την ανοικοδόμηση της Βρετανίας: 1) Μια δίκαιη οικονομική ανάπτυξη, 2) Αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, 3) Εισαγωγή μεταρρυθμίσεων στην αστυνομία και το δικαστικό σύστημα, 4) Δέσμευση για την αναδιάρθρωση του συστήματος υγείας και 5) Υπόσχεση να καταρρίψουν τα εμπόδια στις ευκαιρίες, να δείξουν το δρόμο προς τα εμπρός σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις στην Ευρώπη», έγραψε ο Στ. Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης παράλληλα, έγραψε: «Η νίκη των Εργατικών στο Ηνωμένο Βασίλειο βάζει τέλος σε δεκατέσσερα χρόνια καταστροφικής συντηρητικής διακυβέρνησης. Η έξοδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση, η διεύρυνση των κοινωνικών ανισοτήτων, η υποβάθμιση του δημόσιου συστήματος υγείας είναι μερικές μόνο από αυτές».

Η επικράτηση του Κιρ Στάρμερ δίνει διέξοδο και ελπίδα, καθιστώντας την αλλαγή νικηφόρο σύνθημα ξανά. Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον ίδιο και στο αδελφό κόμμα των Εργατικών», δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.