ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συλλυπητήρια τηλεφωνήματα στον Ν. Δένδια από Μέτσολα, Γιωργάλλα και Γκιουλέρ για τον χαμό των πιλότων του Καναντέρ

MakThes Team25 Ιουλίου 2023

«Οι καρδιές όλων μας χτυπούν για τις οικογένειες των δύο πιλότων που έχασαν τη ζωή τους στην τραγική συντριβή του αεροπλάνου στην Κάρυστο» αναφέρει με ανάρτησή της  γραμμένη στα Ελληνικά η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα.

Σημειώνει ότι «το θάρρος των ανθρώπων που παλεύουν ενάντια στις πυρκαγιές αποτελεί παράδειγμα αφοσίωσης και αυτοθυσίας. Στεκόμαστε δίπλα στην Ελλάδα».



Παράλληλα, τα συλλυπητήριά του για την απώλεια ζωής των δύο χειριστών του Καναντέρ που κατέπεσε στην Εύβοια εξέφρασε ο Κύπριος υπουργός Άμυνας Μιχάλης Γιωργάλλας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Δένδια.

«Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία, ο υπουργός Άμυνας της Κύπρου Μιχάλης Γιωργάλλας, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για την απώλεια της ζωής, εν ώρα καθήκοντος, των δύο χειριστών του πυροσβεστικού αεροσκάφους CL-215, στην Εύβοια» αναφέρει σε ανάρτησή του ο Νίκος Δένδιας.

Συλλυπητήριο τηλεφώνημα δέχθηκε ο κ. Δένδιας και από τον Τούρκο ομόλογό του, Γιασάρ Γκιουλέρ. Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας «Εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για την απώλεια ζωής των δύο χειριστών πυροσβεστικού αεροσκάφους στην Εύβοια. Εξέφρασε επίσης τη συμπαράστασή του στον ελληνικό λαό και σε όσους επιχειρούν στην κατάσβεση πυρκαγιών στη χώρα μας», σημειώνει ο κ. Δένδιας.


This page might use cookies if your analytics vendor requires them.