ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Συνεχίζεται η συνεργασία του ΟΑΣΘ με τους Κινέζους της Yutong

MakThes Team05 Αυγούστου 2024

Με τον διευθύνοντα σύμβουλο του τμήματος Ευρώπης της Yutong Τζακ Λι, τη διευθύντρια του τμήματος Ευρώπης Φράνσις Φαν και κλιμάκιο υψηλόβαθμων στελεχών της Yutong συναντήθηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ Κώστας Ταγγίρης και υπηρεσιακοί παράγοντες του Οργανισμού.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η συνέχεια της συνεργασίας ΟΑΣΘ και Yutong σε πρακτικά ζητήματα, όπως είναι η συντήρηση των 110 ηλεκτρικών λεωφορείων, η αποκατάσταση τυχόν βλαβών ή ζημιών, αλλά και η εύρυθμη λειτουργία των 55 φορτιστών που έχουν εγκατασταθεί στον Σταθμό Φόρτισης Ηλεκτρικών Λεωφορείων ΟΑΣΘ στη Σταυρούπολη.

Το κλιμάκιο των Κινέζων άκουσε με ιδιαίτερη ικανοποίηση τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ να δηλώνει ότι τόσο ο Οργανισμός, όσο βέβαια και το επιβατικό κοινό, είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από τα ηλεκτρικά λεωφορεία και τις αποδόσεις τους.

Αλλά και τα στελέχη του ΟΑΣΘ άκουσαν, εξίσου ικανοποιημένα, τους Κινέζους να υπογραμμίζουν ότι θα βρίσκονται δίπλα στον Οργανισμό, προκειμένου να αντιμετωπιστεί οποιοδήποτε ζήτημα τυχόν προκύψει.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.