ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κολωνός: Συνελήφθη και ο δεύτερος από τους 4 καταζητούμενους άνδρες για τον βιασμό της 12χρονης - Είναι πατέρας ενός παιδιού

MakThes Team03 Νοεμβρίου 2022

Στη σύλληψη και του δεύτερου άνδρα εκ των τεσσάρων σε βάρος των οποίων έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για τους αλλεπάλληλους βιασμούς και την εκπόρνευση της 12χρονης στον Κολωνό, προέβη σήμερα το απόγευμα, Πέμπτη, η αστυνομία.

Πρόκειται για 39χρονο ο οποίος έχει και ένα παιδί.

Νωρίτερα σήμερα το απόγευμα συνελήφθη και άλλος ένας από τους τέσσερις άνδρες σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο άνδρας συνελήφθη σε περιοχή της Δυτικής Αττικής και οδηγήθηκε στην υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αυτός ο συλληφθείς δεν είναι μεταξύ των ανδρών που είχαν προσέλθει αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Υπενθυμίζεται, ότι τα τέσσερα νέα εντάλματα σύλληψης εκδόθηκαν από την ανακρίτρια, με τη σύμφωνο γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα, για το αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.