ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη ο 22χρονος που παρακολουθούσε κοπέλα στη Νέα Σμύρνη με το... μόριο του έξω από το παντελόνι του

MakThes Team06 Μαΐου 2021

Ένας 22χρονος ο οποίος χθες, Τετάρτη, λίγο μετά τα μεσάνυχτα ακολούθησε κοπέλα με το μόριό του έξω από το παντελόνι του, (όπως τον κατέγραψε κάμερα πολυκατοικίας), στην περιοχή της Νέας Σμύρνης και φέρεται ότι επιχείρησε να της επιτεθεί σεξουαλικά, συνελήφθη το απόγευμα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας με τη συνδρομή της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Αθηνών, ενώ ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης τριών ανάλογων περιπτώσεων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο φερόμενος ως δράστης ταυτοποιήθηκε για παρόμοια περιστατικά σε βάρος νεαρών γυναικών που σημειώθηκαν στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου και της Ακρόπολης.

Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής, ο 22χρονος την ακολούθησε την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της και προσπάθησε να μπει στην πολυκατοικία της, λίγο μετά την είσοδό της. Το πρόσωπο του 22χρονου καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας και η αστυνομία κατόρθωσε να τον ταυτοποιήσει μέσα σε λίγες ώρες και να τον συλλάβει με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί συνεχίζουν να ανακρίνουν τον 22χρονο, ο οποίος πρόκειται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα, με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.



This page might use cookies if your analytics vendor requires them.