ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνολικά πέντε λουόμενοι κατέληξαν στη θάλασσα την Πέμπτη

MakThes Team24 Αυγούστου 2023

Σε Πόρο, Κάρυστο, Χαλκίδα και Ηράκλειο, το λιμενικό ήρθε αντιμέωπο με το θλιβερό φαινόμενο του εντοπισμού λουόμενων χωρίς αισθήσεις στη θάλασσα.

Έτσι, μαζί με τον ηλικιωμένο στη Χαλκιδική, συνολικά πέντε άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους πνοή στις παραλίες την Πέμπτη...

 

Πόρος

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πόρου από Θ/Γ σκάφος σημαίας Μάλτας για τον εντοπισμό σορού γυναίκας στη θάλασσα στην περιοχή βόρεια ν. Πόρου.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το πλήρωμα του οποίου περισυνέλλεξε μία σορό γυναίκας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, σε κατάσταση αρχικής σήψης.

Από το Λιμεναρχείο Πόρου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στο Νεκροτομείο του Πειραιά.


Χαλκίδα

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα, 68χρονη ημεδαπή, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας «ΑΣΤΕΡΙΑ» Δήμου Χαλκιδέων, βόρειου Ευβοϊκού κόλπου.

Η 68χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.


Κάρυστος

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα από τη θαλάσσια περιοχή «ΦΥΓΙΑΣ» Μαρμαρίου, 75χρονη ημεδαπή.

Η ανωτέρω διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Λιμεναρχείο Καρύστου που διενεργεί την προανάκριση, πρόκειται να παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.


Ηράκλειο

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα από τη θαλάσσια περιοχή Λινοπεραμάτων Ηρακλείου Κρήτης, 85χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου ¨ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ¨, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Λινοπεραμάτων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.