ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει το απόγευμα η Πολιτική Γραμματεία - Ανακοινώνονται νέες υποψηφιότητες για την ηγεσία του κόμματος

MakThes Team13 Ιουλίου 2023

Συνεδριάζει στις 16:00 η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η συνεδρίαση του κομματικού οργάνου γίνεται στον απόηχο της χθεσινής ανακοίνωσης της υποψηφιότητας της Έφης Αχτσιόγλου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι η Έφη Αχτσιόγλου σημείωσε ότι η υποψηφιότητά της δεν αφορά μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά την Ελλάδα, τη κοινωνία, κάθε δημοκρατικό πολίτη και μίλησε για νέα σύνθεση, νέα κοινή ταυτότητα και νέα παράδοση, λέγοντας ότι κατανοεί τη δυσκολία μετά τη βαριά ήττα στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, «όμως υπάρχουν δυνατότητες. Η προσδοκία είναι ζωντανή, πιστεύω βαθιά ότι αυτή τη διαδρομή αξίζει να την περπατήσουμε, πιστεύω ότι μπορούμε».

Παράλληλα, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του αύριο, Παρασκευή (14/7) στις 14:00, στο Impact Hub Athens (Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή).

Μία ημέρα αργότερα, το Σάββατο, ο Νίκος Παππάς αναμένεται επίσης να προχωρήσει σε ανακοινώσεις, κατά τη διάρκεια της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, ο Παύλος Πολάκης συνεχίζει να κρατά κλειστά τα χαρτιά του, με τις φήμες για την υποψηφιότητά του «να δίνουν και να παίρνουν».


This page might use cookies if your analytics vendor requires them.