ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θ. Γλαβίνας: Δεν μπορεί να λέγεται πως ένα κακό αποτέλεσμα για τη Νέα Δημοκρατία θα δημιουργήσει αστάθεια στη χώρα (βίντεο)

MakThes Team10 Απριλίου 2024

«Στόχος είναι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής να ανεβάσει τα ποσοστά του σε σχέση με εκείνα των τελευταίων εθνικών εκλογών και να είναι δεύτερο κόμμα. Εκτιμώ μάλιστα πως με την δυσαρέσκεια που επικρατεί στον κόσμο, τόσο για τα σκάνδαλα, όσο και για την οικονομία και την ακρίβεια, το κυβερνών κόμμα θα έχει ένα αρνητικό αποτέλεσμα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Γλαβίνας σε συνέντευξή του στο ERTNEWS.

Τόνισε πώς «αυτό θα γίνει παρά τις προσπάθειες της ΝΔ να εκβιάσει τους πολίτες ότι θα υπάρξει αστάθεια αν δεν την ψηφίσουν. Δεν καταλαβαίνω πως θα γίνει αυτό από την στιγμή που δεν θα διασαλευτεί η κοινοβουλευτική αριθμητική. Επειδή οι ευρωεκλογές αφορούν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δεν μπορεί να λέγεται ότι ένα κακό αποτέλεσμα για τη Νέα Δημοκρατία θα δημιουργήσει αστάθεια στη χώρα. Το αν μετά το αποτέλεσμα του Ιουνίου θα τεθεί θέμα στο εσωτερικό της χώρας θα το έχουν βάλει οι πολίτες. Αυτό θα το δούμε την επομένη της εκλογικής αναμέτρησης».

Όσον αφορά στις δημοσκοπήσεις, ο κ. Γλαβίνας σημείωσε ότι στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κοιτούν τα αποτελέσματα που δείχνουν οι κάλπες. «Δεν αμφισβητούμε όσα παρουσιάζουν οι δημοσκοπήσεις αλλά τα τελευταία χρόνια τείνουν να δείχνουν το ΠΑΣΟΚ πιο χαμηλά πριν τις εκλογές και ως εκ τούτου εμείς πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε υψηλότερα ποσοστά», επισήμανε, ενώ απάντησε στις επικρίσεις για τη συμμετοχή του Θ. Ζαγοράκη στο ευρωψηφοδέλτιο.

«Ο κ. Ζαγοράκης άφησε τη Νέα Δημοκρατία και από εκεί και πέρα επέλεξε έρθει στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Συντάσσεται με τις θέσεις και τις απόψεις του κόμματος μας σε όλα τα επίπεδα, είτε αφορά στην υπεράσπιση του κράτους δικαίου, είτε ενάντια στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης. Εμείς χαιρόμαστε που το κόμμα μας διευρύνει τους ορίζοντές του, όχι μόνο με την υποψηφιότητα του κ. Ζαγοράκη, αλλά και με δεκάδες άλλες και άλλους υποψηφίους», παρατήρησε ο κ. Γλαβίνας.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.