ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θάνατος εργολάβου στη Θεσσαλονίκη: Η τελευταία του δημοσίευση τρεις ημέρες πριν την πτώση - «Γίνομαι ο καλύτερος κακός όταν αδικούμαι»

Θεολόγος Ηλιού12 Σεπτεμβρίου 2024

Τρεις ημέρες πριν την πτώση σε φρεάτιο ασανσέρ, ο εργολάβος που κατέληξε σήμερα είχε γενέθλια. Συγκεκριμένα στις 30 Αυγούστου γινόταν 61 χρονών και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr, είχε γιορτάσει σε γνωστό εστιατόριο στην Καλαμαριά. Στις 2 Σεπτεμβρίου βρέθηκε στο φρεάτιο οικοδομής στην Θέρμη αιμόφυρτος και μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ, όπου νοσηλευόταν μέχρι σήμερα.

Την ημέρα των γενεθλίων του, δημοσίευσε ένα κείμενο στα social media, με πολλά νοήματα και αναφερόμενος σε πολλές καταστάσεις. Μεταξύ άλλων έγραψε «είμαι κάλος όταν μ’ αφήνουν. Γίνομαι ο καλύτερος κακός όταν αδικούμαι… Είμαι βαθιά ρομαντικός ... Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορώ να γίνω και αλήτης».

Ολόκληρη η δημοσίευσή του στο Facebook:

«Είμαι και έξυπνος όταν θέλω... Έχω υπάρξει και χαζός... …. Ομορφαίνω όταν χαίρομαι... Με ασχημαίνει η πραγματικότητα... Είμαι εντελώς αθώος….. Και εντελώς ένοχος…. Είμαι πολλά τελικά πλάκα πλάκα... Ευτυχώς τα χρονιά μου μου θυμίζουν ότι συνεχίζω να υπάρχω... Και έχω δει την ανθρώπινη υπόσταση μου με πολλές εκδοχές... Γιατί κάποιες φορές η ζωή σε κάνει να νιώθεις πως δεν υφίστασαι κι ας είσαι αναμεσά σε τόσο πολύ κόσμο. Κι ας κλείνω αισίως τα 61 μου !! Δεν θα αλλάξω για κανέναν τα πιστεύω μου και τις αρχές μου. Ένα άλογο θα καταστραφεί το ίδιο αν μετατραπεί σε άνθρωπο, όπως και αν μετατραπεί σε έντομο. Συνεχίζω να παραμένω αθεράπευτα ρομαντικός, ονειροπόλος και γνήσιος. Σ’ οποίους αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε!!»

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.