ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλία: Εξαγριωμένοι κάτοικοι προπηλάκισαν τον περιφερειάρχη Αγοραστό στον Παλαμά (βίντεο)

MakThes Team12 Σεπτεμβρίου 2023

Αντιμέτωπος με την οργή πολιτών που έχουν χάσει τις περιουσίες τους και τα ζώα τους εξαιτίας της φονικής κακοκαιρίας «Daniel» βρέθηκε σήμερα, Τρίτη, για δεύτερη φορά τις τελευταίες ημέρες ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός.

Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτοικοι του Παλαμά ορμούν στο αυτοκίνητο που βλέπουν μπροστά τους, μόλις αντιλαμβάνονται ότι μέσα σε αυτό είναι ο Κ. Αγοραστός.

Μάλιστα οι αστυνομικοί που βρίσκονται στο σημείο προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, με τους εξαγριωμένους πολίτες να τον βρίζουν και να χτυπούν με κλωτσιές το όχημά του.

Δευτερόλεπτα μετά ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας επιτάχυνε και έφυγε από το σημείο.

Τις προηγούμενες ημέρες ο Κ. Αγοραστός είχε γίνει και πάλι στόχος επίθεσης, με αγρότες και πολίτες να τον κατηγορούν για την απουσία κρίσιμων αντιπλημμυρικών έργων, παρότι η περιοχή επλήγη σφόδρα από την κακοκαιρία «Ιανός» μόλις πριν από τρία χρόνια. 

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας από την πλευρά του έχει υποστηρίξει δημοσίως ότι τα ποσά που έλαβε για αντιπλημμυρικά έργα είναι σχεδόν μηδαμινά.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.