ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: 32χρονη κατήγγειλε για βιασμό και ενδοοικογενειακή βία τον 70χρονο πατέρα της - Ξεκίνησε από τα 5 της

Λίνα Πέτκου19 Ιουνίου 2024

Μια συγκλονιστική υπόθεση με καταγγελλόμενο από την 32χρονη κόρη για τις πράξεις του βιασμού κατ' εξακολούθηση, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και της ενδοοικογενειακής βίας τον 70χρονο βιολογικό πατέρα της απασχολεί τις αστυνομικές Αρχές της Θεσσαλονίκης.

Η κοπέλα αποφάσισε πλέον να σπάσει τη σιωπή της, λέγοντας ότι ο εφιάλτης της, ξεκίνησε από την τρυφερή ηλικία των 5-6 ετών (καλοκαίρι 1998), όταν ο πατέρας της την κακοποίησε σεξουαλικά δύο φορές!

Η 32χρονη το απόγευμα της Δευτέρας (17/06) πέρασε το κατώφλι του Τμήματος Ασφάλειας Καλαμαριάς, και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στους αστυνομικούς την κακοποιητική συμπεριφορά του 70χρονου πατέρα της.

Δεν το ανέφερε στη μητέρα της και μετά από λίγο καιρό, οι γονείς της χώρισαν και έχασε κάθε επαφή με τον μπαμπά της. Ξανασυναντήθηκαν τον Αύγουστο το 2018, και έμεναν στο ίδιο διαμέρισμα στην οδό Παπαναστασίου, στην Καλαμαριά, μιας και ο 70χρονος, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Τον Αύγουστο του 2023, σύμφωνα με το θύμα, την απείλησε πως θα σκοτώσει τα ζωάκια της αν δεν συνευρεθούν ερωτικά. Ο δράστης, όπως αναφέρεται στη δικογραφία την βίασε κατά φύσιν και παρά φύσιν.

Τον Νοέμβριο του 2023 τη βίασε ξανά.

Τον Μάρτιο του 2024, ο 70χρονος προσπάθησε να την βιάσει και πάλι, αλλά η κόρη του αντιστάθηκε και γλίτωσε τη νέα σεξουαλική κακοποίηση.

Πριν από επτά ημέρες, στις 12 Ιουνίου 2024 της προκάλεσε σωματικές βλάβες, καθώς όπως είπε δέχτηκε επίθεση από τον ηλικιωμένο. Την χτύπησε με κλωτσιές και γροθιές σε όλο της το σώμα και την έβριζε γιατί αρνιόταν να συνευρεθούν ερωτικά.

Λόγω παρέλευσης της αυτόφωρης διαδικασίας ο 70χρονος δεν συνελήφθη, αλλά σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για ενδοοικογενειακή βία, βιασμό κατ΄ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών, και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Στην 32χρονη χορηγήθηκε έγγραφο για να εξεταστεί από ιατροδικαστή, ενώ ζήτησε να τοποθετηθεί στο κινητό της τηλέφωνο η εφαρμογή panic button.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

"Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς σε βάρος 70χρονου ημεδαπού για βιασμό κατ’ εξακολούθηση τετελεσμένο και σε απόπειρα, προσβολή γενετήσιας αξιοπρεπείας απειλή, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών, εξύβριση, ενδοοικογενειακή βία και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Τις ανωτέρω πράξεις κατήγγειλε η 32χρονη κόρη του την 17-06-2024 στην ανωτέρω Υπηρεσία, οι οποίες σύμφωνα με την καταγγελία έλαβαν χώρα το 1998 και το χρονικό διάστημα Αυγούστου 2023 – Ιουνίου 2024.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα".


This page might use cookies if your analytics vendor requires them.