ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: 58χρονη έκλεψε πορτοφόλι και κάρτες 61χρονου και έκανε συναλλαγές - Συνελήφθη από τις αρχές

MakThes Team08 Αυγούστου 2024

Δικογραφία σε βάρος 58χρονης ημεδαπής  σχημάτισαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά, διότι, όπως προέκυψε από την προανάκριση, τον Ιούλιο του 2024, αφαίρεσε πορτοφόλι από την κατοχή 61χρονου άντρα, που περιείχε (1.300) ευρώ, τρείς τραπεζικές κάρτες και διάφορα προσωπικά του έγγραφα. 

Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι, προχώρησε σε δύο συναλλαγές με τη χρήση μιας εκ των κλεμμένων τραπεζικών καρτών.

Παράλληλα, στο πλαίσιο καθημερινών εποχούμενων περιπολιών και αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, και σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος δραστών, για περιπτώσεις κλοπών.

Συγκεκριμένα:

  • Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς συνέλαβαν 18χρονο ημεδαπό, τον οποίο εντόπισαν να κινείται με κλεμμένο όχημα που είχε αφαιρέσει νωρίτερα την ίδια ημέρα.
  • Απογευματινές ώρες χθες (07-08-2024), αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν 34χρονη αλλοδαπή, διότι αφαίρεσε είδη ρουχισμού από εμπορικό κατάστημα της ανατολικής Θεσσαλονίκης. Τα αφαιρεθέντα είδη αποδόθηκαν στην υπεύθυνη του καταστήματος.

    Σημειώνεται ότι, οι περιπολίες για την αστυνόμευση του Νομού και οι έρευνες για την ταυτοποίηση δραστών διαφόρων αδικημάτων, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

    This page might use cookies if your analytics vendor requires them.