ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: 9 υποθέσεις ενδοοικογενειακή βίας σε μία ημέρα στο αυτόφωρο

MakThes Team08 Απριλίου 2024

Η υπόθεση του 57χρονου πατέρα που κατηγορήθηκε ότι απείλησε τη 16χρονη κόρη του να προβεί σε έκτρωση, αλλά αθωώθηκε ήταν μόνο η μία από τις συνολικά εννέα υποθέσεις για περιστατικά, συνδεόμενα με ενδοοικογενειακή βία ή απειλή, που εισήχθησαν σήμερα με την αυτόφωρη διαδικασία το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. 

Είχε προηγηθεί η καταδίκη σε συνολική φυλάκιση 19 μηνών, με τριετή αναστολή, ενός άνδρα 51 ετών που κρίθηκε ένοχος επειδή έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου της πρώην συζύγου του. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο, μεταξύ άλλων, για φθορά ξένης περιουσίας παραβίαση περιοριστικού όρου που του είχε επιβληθεί για μη προσέγγιση της παθούσας σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων.

«Τον είδα από το μπαλκόνι να περνάει κάτω από το σπίτι μου με το φορτηγό. Μπήκα αμέσως μέσα γιατί φοβάμαι για τη ζωή μου και των παιδιών μου. Είμαι σίγουρη ότι το έκανε αυτός» ανέφερε η καταγγέλλουσα η οποία εξέφρασε φόβους για τη ζωή της. «Έχει ορκιστεί ότι θα σκοτώσει εμένα και τα παιδιά. Φοβάμαι ότι θα είμαι το επόμενο θύμα όπως η κοπέλα στην Αθήνα» ανέφερε, τονίζοντας ότι μετά από προηγούμενα περιστατικά βίας που κατήγγειλε, οι αστυνομικοί της εγκατέστησαν στο κινητό τηλέφωνο την εφαρμογή «panic button».

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.