ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Άφαντος ο οδηγός που παρέσυρε 13χρονο στη Νεάπολη - Πήρε εξιτήριο το παιδί (βίντεο)

MakThes Team03 Ιουλίου 2023

Το παιχνίδι κοντά στο σχολείο ενός 13χρονου στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε τραγωδία. Το παιδί έπαιζε στην οδό Διδυμοτείχου, όταν ένα αυτοκίνητο πέρασε και το χτύπησε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον αστράγαλο. Αντί, όμως, ο οδηγός να σταματήσει για να διαπιστώσει τι έχει συμβεί και αν είναι καλά το παιδί, πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε!

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο οδηγός προς στιγμήν σταμάτησε, κατέβηκε από το όχημα και φέρεται να ρώτησε το παιδί αν «πετάχτηκε στον δρόμο». Η απάντηση του 13χρονου που σφάδαζε από τους πόνους ήταν «ναι» και τότε ο οδηγός μπήκε στο όχημα και εξαφανίστηκε.

Το παιδί, που νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, είδε ένα μαύρο Audi να παραβιάζει πινακίδα STOP, να μην σταματάει σε καμία διάβαση πεζών και να κατευθύνεται προς το μέρος του. Ήταν το αυτοκίνητο που χτύπησε τον 13χρονο. Η οικογένειά του απευθύνει έκκληση σε όποιον έχει δει το παραμικρό, να καταθέσει στις Αρχές έτσι ώστε να εντοπιστεί ο ασυνείδητος.

Πήρε εξιτήριο ο 13χρονος

Ο 13χρονος, το απόγευμα της Κυριακής, έπειτα από σοβαρή χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, έλαβε εξιτήριο από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν από την περασμένη Παρασκευή και πλέον βρίσκεται στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του καλυτερεύει, ωστόσο, είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.


This page might use cookies if your analytics vendor requires them.