ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Αστυνομική επιχείρηση στα Διαβατά - Χειροπέδες σε 33χρονο

MakThes Team10 Ιουλίου 2024

Στοχευμένη επιχειρησιακή δράση πραγματοποίησαν αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Επέμβασης της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πρωινές ώρες χθες (09-07-2024), σε οικισμό στην περιοχή των Διαβατών, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και την εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.

Στην εν λόγω επιχείρηση συνέδραμαν αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Άμεσης Δράσης, Τροχαίας, Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης και του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου, καθώς και αστυνομικός σκύλος της Υποδιεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων Βορείου Ελλάδος.

Συνολικά ελέγχθηκαν 33 άτομα και 24 οχήματα, πραγματοποιήθηκαν δύο προσαγωγές και βεβαιώθηκαν 15 διοικητικά πρόστιμα για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Επιπλέον, συνελήφθη 33χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα στο χώρο που εντοπίστηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (3) συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβη, συνολικού βάρους (114) γραμμαρίων, ενώ παράλληλα διαπιστώθηκε πως σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (9) ετών και (4) μηνών για επικίνδυνη σωματική βλάβη και ληστεία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι αστυνομικές δράσεις θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.