ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: διακοπές ρεύματος σε περιοχές της πόλης ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ

MakThes Team04 Ιουλίου 2024

Διακοπές ρεύματος θα σημειωθούν σήμερα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ.

Συγκεκριμένα η διακοπές αφορούν:

Αμπελόκηποι: τις οδούς Στεφάνου Ελμάζη, και τις κάθετες προς αυτή Ναυάρχου Κουντουριώτη, Θησέως έως Ελευθερίου Βενιζέλου, Πατριάρχη Γρηγορίου Ε' από Θερίσου έως Φιλιππουπόλεως, Θερίσου από Πέραν έως πλατεία Αγίου Παντελεήμονα, Ζέρβα, Διγενή και από Θησέως έως Ελευθερίας. Το ρεύμα σε αυτές τις περιοχές αναμένεται να επανέλθει στις 11.00 π.μ.

Ωστόσο εργασίες που θα προκαλέσουν διακοπές θα σημειωθούν και σε άλλες περιοχές των Αμπελοκήπων, οι οποίες θα διαρκέσουν ως τις 14.00 μ.μ. σύμφωνα με το ΔΕΔΔΗΕ:

Συγκεκριμένα οι οδοί Εθνικής Αντιστάσεως από Θησέως έως Αγίας Παρασκευής, Ελευθερίας από Στ. Ελμάζη έως Ελ. Βενιζέλου, Φιλιππουπόλεως από Θησέως έως Ελευθερίου Βενιζέλου, Αγίας Παρασκευής από Κρήτης, Κρήτης από Κιλκίς έως Αγίας Παρασκευής, Αγίου Παντελεήμονα από Κιλκίς έως Αγίας Παρασκευής, Κουντουριώτου, Εθνικής Αντιστάσεως έως Διγενή, Μαυροκορδάτου, Κιλκίς, Γρ. Αυξεντίου, Παύλου Μελά.

Τέλος διακοπές θα σημειωθούν και στο δήμο Βόλβης στα χωριά Στίβος, Περιστερώνα Σπιτάκια Περιστερώνας, τα αρδευτικά του και τα αρδευτικά της Νυφόπετρας, καθώς και στον Υ/Σ ΠΦ 024

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.