ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Έλεγχοι για την παράνομη στάθμευση με τη συνδρομή αστυνομικών από το Κιλκίς

MakThes Team27 Αυγούστου 2023

Με τη συνδρομή αστυνομικών από το Κιλκίς και άλλων περιοχών γύρω από τη Θεσσαλονίκη πραγματοποιούνται τα τρία τελευταία σαββατοκύριακα οι τροχονομικοί έλεγχοι στη Θεσσαλονίκη. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία των ελέγχων που έδωσε στη δημοσιότητα η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, έμφαση δίνεται στον έλεγχο της παράνομης στάθμευσης. Συγκεκριμένα κατά το τελευταίο 24ωρο, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθκαν έλεγχοι σε 1140 οχήματα.

Οι αστυνομικοί Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης βεβαίωσαν συνολικά 351 παραβάσεις, οι οποίες αφορούσαν σε: υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, στέρηση άδειας οδήγησης, οδήγηση χωρίς κράνος, παράνομη στάθμευση και λοιπές παραβάσεις.

Επιπρόσθετα, κατόπιν εντολής του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας, αστυνομικοί Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Κιλκίς, παρείχαν συνδρομή με σκοπό τη διενέργεια ελέγχων στο κέντρο της πόλης, πραγματοποιώντας ελέγχους οχημάτων και βεβαιώνοντας 150 παραβάσεις, που αφορούσαν σε παράνομες σταθμεύσεις. Παρόμοιες αστυνομικές δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς. Αντίστοιχοι έλεγχοι με τη συνδρομή αστυνομικών από Διευθύνσεις Τροχαίας γειτονικών περιοχών πραγματοποιήθηκαν και τα προηγούμενα δύο σαββατοκύριακα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση η Διεύθυνση Τροχαίας οι στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι αυτοί αποσκοπούν στην πρόληψη επικίνδυνων παραβάσεων και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στο οδικό δίκτυο, τόσο στους οδηγούς όσο και στους πεζούς.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.