ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι 6 ανήλικοι που επιτέθηκαν με μεταλλικό σωλήνα σε συνομήλικό τους και στην κοπέλα του

Μάριαν Μανού24 Σεπτεμβρίου 2024

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι έξι ανήλικοι που επιτέθηκαν άγρια με μεταλλικό σωλήνα σε έναν 16χρονο και μια 14χρονη, το βράδυ της Κυριακής, στην περιοχή της Πολίχνης. Οι έφηβοι, ηλικίας 14 και 15 ετών, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για το αδίκημα της σωματικής βλάβης κατά αδύναμων ατόμων, κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις ενώπιον του εισαγγελέα.

Η εισαγγελέας ποινικής δίωξης παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης, για να διερευνηθεί περαιτέρω το άγριο περιστατικό. Στο πλαίσιο της έρευνας θα προσκομιστούν οι ιατροδικαστικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν τα δυο θύματα και καταθέσεις από άλλους εμπλεκόμενους. Επίσης, θα εξεταστεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και οποιοδήποτε άλλο αδίκημα προκύψει από την έρευνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας εκ των συλληφθέντων επιτέθηκε με μεταλλικό σωλήνα στο αγόρι, ενώ οι υπόλοιποι ανήλικοι άσκησαν σωματική βία σε βάρος του 14χρονου κοριτσιού. Πίσω από την άγρια επίθεση φαίνεται πως κρύβονται λόγοι ερωτικής αντιζηλίας.

Τα δυο θύματα διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, στο ΑΧΕΠΑ το αγόρι και στο Γ. Γεννηματάς το κορίτσι. Στην κατοχή των ανηλίκων βρέθηκε τόσο ο μεταλλικός σωλήνας όσο και ένας αναδιπλούμενος σουγιάς.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.