ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή καταδίωξη νεαρών που έκλεψαν μοτοσικλέτα - Παρέσυραν και τραυμάτισαν αστυνομικό

MakThes Team20 Σεπτεμβρίου 2024

Χειροπέδες σε έναν 18χρονο νεαρό πέρασαν χθες αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ο νεαρός επέβαινε σε κλεμμένη μοτοσικλέτα με οδηγό έναν 19χρονο, στην περιοχή της Σταυρούπολης. Ο οδηγός της μηχανής στην προσπάθειά του να αποφύγει επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα, προχώρησε σε επικίνδυνους ελιγμούς και παρέσυρε αστυνομικό τραυματίζοντάς τον στο πόδι.

Από την έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά προέκυψε ότι είχαν αφαιρέσει τη μοτοσικλέτα σε προγενέστερο χρόνο από περιοχή της Τούμπας, η οποία αφού εξερευνήθηκε από συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, αποδόθηκε στον νόμιμο ιδιοκτήτη της. Τα στοιχεία του οδηγού του κλεμμένου οχήματος έχουν ταυτοποιηθεί και σε βάρος των δύο δραστών σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Πέραν των αυτόφωρων συλλήψεων, στο πλαίσιο ερευνών για την ταυτοποίηση δραστών περιπτώσεων κλοπών που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, σχηματίζονται επιπλέον δικογραφίες.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.