ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Έξαλλος Αγγελούδης με τα ογκώδη στην Τσιμισκή - Εντοπίστηκε και δέχτηκε πρόστιμο ο «κάτοχός» τους - Δείτε τις εικόνες

Βαγγέλης Στολάκης01 Ιουνίου 2024

Μπροστά σε εξοργιστικές εικόνες που βρωμίζουν κυριολεκτικά και μεταφορικά την πόλη της Θεσσαλονίκης βρέθηκε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης, που αντέδρασε άμεσα με συνέπεια την αντιμετώπιση του εξοργιστικού όσο και απογοητευτικού φαινομένου της αδιαφορίας ορισμένων για την υγιεινή, την ασφάλεια, την καθαριότητα και την ομορφιά του κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αγγελούδης εντόπισε τις εικόνες που βλέπετε κατευθυνόμενος προς το Δημαρχείο, στη διασταύρωση της Τσιμισκή με τη Δ. Γούναρη: Ογκώδη και μπάζα παρατημένα στο πεζοδρόμιο.

Αμέσως ζήτησε την κινητοποίηση των υπηρεσιών, βρέθηκε άμεσα ο ιδιώτης που εγκατέλειψε τα προϊόντα της ανακαίνισης και του επιβλήθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο των 500 ευρώ. 

Πράξεις που προσβάλουν και "λερώνουν" την εικόνα της πόλης δεν πρόκειται να γίνονται ανεκτές

Σε σχετική δήλωσή του ο κ. Αγγελούδης σημείωσε τα εξής: «Έχω επανειλημμένα τονίσει πως πράξεις που προσβάλουν και "λερώνουν" την εικόνα της πόλης δεν πρόκειται να γίνονται ανεκτές. Είναι υποχρέωσή μας να προστατέψουμε το δημόσιο χώρο, το μεγάλο μας σπίτι από κάποιους που επιμένουν να μη σέβονται την πόλη».

Δείτε τις εικόνες




This page might use cookies if your analytics vendor requires them.