ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Νέα σύλληψη για εμπλοκή στις 14 εγκληματικές οργανώσεις

MakThes Team14 Σεπτεμβρίου 2024

Σε σύλληψη ενός ακόμη ατόμου που εμπλέκεται στη δράση των εγκληματικών συμμοριών που εξαρθρώθηκαν έφτασε η ΕΛ.ΑΣ στη Θεσσαλονίκη. Σε βάρος του 28χρονου συλληφθέντα εκκρεμούσε σχετικό ένταλμα.

Ακόμη συνελήφθη αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης από την Τσεχία για ναρκωτικά και κλοπές.

  

Στη σχετική ανακοίνωση η ΕΛ.ΑΣ αναφέρει:


Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς στοχευμένοι έλεγχοι από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, συνελήφθησαν:

Από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 28χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης κ. Ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, ως μέλος εγκληματικών οργανώσεων που ενέχονται σε διάπραξη ληστειών, διακεκριμένων κλοπών, τοκογλυφία, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και κατάρτιση και διακίνηση πλαστών δελτίων ταυτότητας (σχετ. η από 27-08-2024 παρουσίας της υπόθεσης).


    36χρονος αλλοδαπός από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο (2) Ευρωπαϊκά Εντάλματα Σύλληψης των Αρχών της Τσεχίας, για παραβάσεις των Νόμων περί ναρκωτικών και κλοπές.


      Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές.


      This page might use cookies if your analytics vendor requires them.