ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Νέες εργασίες στο οδικό δίκτυο - Πότε και σε ποια σημεία

MakThes Team02 Οκτωβρίου 2024

Σε νέες εργασίες συντήρησης προχωρά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Μητροπολιτική Ενότητα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά τα σημεία, οι ημέρες και οι ώρες

Ασφαλτικές εργασίες σε τμήματα της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς

Ασφαλτικές εργασίες σε τμήματα της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς (Π.Ε.Ο. 65) θα πραγματοποιήσει η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, από τις 7.00 το πρωί, με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών

Εργασίες κοπής πρασίνου στο τμήμα της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών από τον κόμβο του Ρυσίου μέχρι και τον κόμβο της Καλλικράτειας θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες θα εξελιχθούν στην κεντρική νησίδα του συγκεκριμένου οδικού τμήματος την Πέμπτη 3 και την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου και στη συνέχεια τη Δευτέρα 7 και την Τρίτη 8 Οκτωβρίου. Τα έργα θα εκτελούνται από τις 6.30 το πρωί μέχρι τη δύση του ηλίου με τμηματικό αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας ανά κατεύθυνση. Το χρονικό διάστημα αποκλεισμού κάθε οδικού τμήματος θα είναι σχετικά μικρό, αφού τα έργα θα εκτελούνται από κινητά συνεργεία.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Ν. Μουδανιών, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες στον κόμβο Δραγουμάνου – Μαργαροπούλου – Βάκχου – Μ. Καλού

Εργασίες στον κόμβο Δραγουμάνου – Μαργαροπούλου – Βάκχου – Μ. Καλού θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου.

Οι παρεμβάσεις στο πλαίσιο του έργου αποκατάστασης της φωτεινής σηματοδότησης στον συγκεκριμένο κόμβο θα εξελιχθούν από τις 7.00 το πρωί έως τη 1.00 το μεσημέρι.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.