ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Νέο κρούσμα με ακρωτηριασμένο γατάκι στο Λαγκαδά - Ανησυχία για τους δράστες και μήνυση από κάτοικο

MakThes Team05 Ιουλίου 2024

Μήνυση κατά αγνώστου για θανάτωση αδέσποτης γάτας κατέθεσε κάτοικος του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Η μήνυση κατατέθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και διεξάγεται προανάκριση. Η μήνυση αναφέρεται σε γάτα που βρέθηκε νεκρή συνέπεια ανθρώπινου παράγοντα.

Τα κρούσματα πάντως είναι ήδη τρία στην περιοχή και εκφράζονται ανησυχίες για αυτόν ή αυτούς που επιδικνύουν τέτοια ένστικτα απέναντι σε ζώα, όσο και για τον κίνδυνο αυτά τα ίδια ένστικτα -αν δεν δοθεί τέλος με τον εντοπισμό τους- να εκτονωθούν στο μέλλον και σε ανθρώπους...

Όπως ανέφερε στο mega o δικηγόρος Όθωνας Παπαδόπουλος, το τελευταίο διάστημα στην περιοχή του Λαγκαδά έχουν γίνει γνωστά τρία περιστατικά ακρωτηριασμών ζώων στην περιοχή.

Τα φιλοζωικά σωματεία της περιοχής έχουν ξεσηκωθεί και όπως αναφέρουν, όταν εντόπισαν το πρώτο ακρωτηριασμένο γατάκι «δεν μας πέρασε από το μυαλό ότι υπήρχε κάποιο άρρωστο άτομο».

Οι Αρχές αναζητούν οπτικοακουστικό υλικό από κάμερες της περιοχής προκειμένου να εντοπίσουν την ταυτότητα του δράστη, ενώ σύμφωνα με τα τραύματα ο δράστης χρησιμοποιεί σπαθί προκειμένου να ακρωτηριάσει τα γατάκια.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.