ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Σε ετοιμότητα το όχημα του δήμου για τη μεταφορά ΑμεΑ στα εκλογικά τμήματα (φωτ.)

Αλκίνοος Βλαχόπουλος09 Ιουνίου 2024

Ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα κυλάει μέχρι στιγμής η εκλογική διαδικασία στα εκλογικά τμήματα του δήμου Θεσσαλονίκης.

Στον πρώτο όροφο του δημαρχιακού μεγάρου στήθηκε από νωρίς το «στρατηγείο» του δήμου με την Ομάδα διοικητικής υποστήριξης των εκλογών να βρίσκεται σε εγρήγορση για την αντιμετώπιση προβλημάτων αλλά και την διεκπεραίωση όλων των ζητημάτων που αφορούν στην εκλογική διαδικασία.


Προκειμένου να διευκολυνθεί η μετακίνηση ατόμων με κινητικά προβλήματα, ο δήμος Θεσσαλονίκης διαθέτει ειδικό όχημα του Δικτύου Μεταφοράς ΑμεΑ «Αινείας». Οι μετακινήσεις πραγματοποιούνται από τις 07:00 το πρωί μέχρι το κλείσιμο των εκλογικών τμημάτων που στεγάζονται σε σχολεία του πολεοδομικού συγκροτήματος του δήμου Θεσσαλονίκης. Για τον προγραμματισμό των μετακινήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν: στα τηλέφωνα: 2313317591, 2313317533, 2313317878, 2313316603.

Παράλληλα στα ισόγεια των σχολικών συγκροτημάτων έχουν στηθεί παραβάν τα οποία εξυπηρετούν τα άτομα με κινητικές δυσκολίες ενώ σε κάθε κτίριο υπάρχει υπάλληλος του δήμου Θεσσαλονίκης ο οποίος διευκολύνει τους ψηφοφόρους προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.


This page might use cookies if your analytics vendor requires them.