ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό τροχαίο στην Δενδροποτάμου - Σμπαράλια το αυτοκίνητο, νεκρός ο 22χρονος οδηγός (βίντεο, φωτ.)

MakThes Team04 Ιουνίου 2024

Θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης επί της οδού Δενδροποτάμου. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 22χρονος οδηγός που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα επί της οδού Δενδροποτάμου, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε κι αυτό εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε κολώνα φωτισμού και στη συνέχεια στα κάγκελα ενός παρακείμενου σπιτιού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Οι γείτονες τον βρήκαν κρεμασμένο έξω από το αυτοκίνητο.

Η έρευνα της Τροχαίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Τι λέει η ιδιοκτήτρια του σπιτιού

Η τρελή πορεία του ΙΧ σταμάτησε σε κάγκελα σπιτιού ενώ η πόρτα του οδηγού εκσφενδονίστηκε και βρέθηκε στην αυλή του. Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του σπιτιού συμβαίνουν πολύ συχνά τροχαία στο σημείο και όπως λέει στην αυλή της έχουν βρεθεί τουλάχιστον 30 αυτοκίνητα μετά από εκτροπές. Ενώ, το σημερινό τροχαίο έγινε ένα λεπτό εφόσον είχε βγει από το σπίτι η κόρη της με το εγγονάκι της για να το πάει σχολείο. «Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν.

 Για λίγα δευτερόλεπτα δεν έπεσε πάνω στην κόρη μου και το εγγονάκι μου. Είμαστε σοκαρισμένοι με αυτό που είδαμε» αναφέρει.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας: 

"Πρωινές ώρες σήμερα (04-06-2024), στην περιοχή των Αμπελοκήπων, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 22χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μεταλλική κολώνα φωτισμού, ξύλινο στύλο τηλεπικοινωνιών και ακολούθως σε καγκελόπορτα οικίας με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης".



This page might use cookies if your analytics vendor requires them.