ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Συγκεντρώσεις με… άρωμα Θερμαϊκού σήμερα για Κασσελάκη - Ανδρουλάκη

MakThes Team03 Ιουνίου 2024

Στην τελική ευθεία των ευρωεκλογών και η Θεσσαλονίκη έχει και πάλι την τιμητική της. Οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων επιλέγουν την πόλη λίγες ημέρες πριν από τις κάλπες - τελευταία εβδομάδα πλέον για τις ευρωεκλογές – για τα πολιτικά μηνύματά τους προς τους Βορειοελλαδίτες.

Έτσι, η εβδομάδα αρχίζει σήμερα, Δευτέρα 3 Ιουνίου, με τις κεντρικές προεκλογικές ομιλίες τεσσάρων πολιτικών αρχηγών στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ο  Στέφανος Κασσελάκης θα πραγματοποιήσει ομιλία στις 19.30 στον Λευκό Πύργο, όπου μεταξύ άλλων, θα παρουσιάσει το «πόθεν έσχες» του, όπως έχει προαναγγείλει μέσω των social media. «Λοιπόν, η στιγμή έφτασε. Αύριο, στην ομιλία της Θεσσαλονίκης, παρουσιάζω όλη μου την περιουσιακή κατάσταση», ανέφερε μεταξύ άλλων στη σχετική ανάρτηση.

Την ίδια ώρα (19.30), στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, θα μιλήσει ο Νίκος Ανδρουλάκης, απευθυνόμενος σε στελέχη και φίλους του κόμματος.

Επίσης στη Θεσσαλονίκη κάνει την κεντρική προεκλογική συγκέντρωσή του και ο πρόεδρος του κόμματος «Πατριώτες» Πρόδρομος Εμφιετζόγλου σε παραθαλάσσιο χώρο της νέας παραλίας. 

Παραθαλάσσια και η προεκλογική συγκέντρωση του προέδρου της «Δημιουργίας» Βαγγέλη Ακτσαλή. 

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.