ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Την έπιασε από τον λαιμό και απείλησε ότι θα την σκοτώσει - Τη γλίτωσε με 10 ευρώ τη μέρα

Μάριαν Μανού23 Μαΐου 2024

Ποινή φυλάκισης 15 μηνών επιβλήθηκε σε έναν άντρα που έπιασε από τον λαιμό τη σύζυγό του και απείλησε ότι θα τη σκοτώσει αν τον καταγγείλει στην αστυνομία.

Το αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για ενδοοικογενειακή βία και απειλή σε βάρος της συζύγου του, ενώ αποφασίστηκε η ποινή του να μετατραπεί προς δέκα ευρώ ημερησίως και έτσι αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η παθούσα στην αστυνομία, στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας υπήρξε ένας καυγάς μεταξύ του ζευγαριού, ωστόσο η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου, όταν ο κατηγορούμενος άσκησε βία στη σύζυγό του και την απείλησε πως θα την σκοτώσει.

Ενώπιον του δικαστηρίου η παθούσα προσπάθησε να μεταφέρει τα όσα βίωσε εκείνη την ημέρα από τον σύζυγο της. «Με έπιασε από τον λαιμό και με τράβηξε από το χέρι. Με έσπρωξε πάνω στην πόρτα, με τράβηξε από τα μαλλιά και μου έλεγε συνέχεια πως θα με σκοτώσει κι ας μπει φυλακή. Φοβήθηκα και τον κατήγγειλα στην αστυνομία», ανέφερε ενώ έκλεισε λέγοντας πως είχε και μελανιές στο λαιμό της.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, ωστόσο δεν έπεισε με τους ισχυρισμούς του και κρίθηκε ένοχος.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.