ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Τρόμος για υπάλληλο ψιλικατζίδικου στη Χαριλάου - Τον απείλησαν με όπλο και τον ψέκασαν με σπρέι πιπεριού (βίντεο)

MakThes Team26 Μαρτίου 2024

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής σε ψιλικατζίδικο στην περιοχή της Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που μετέδωσε το OPEN, ο ένας από τους δύο δράστες σημαδεύει τον υπάλληλο του καταστήματος με όπλο, ζητώντας του να αδειάσει το ταμείο.

Παράλληλα, ο δεύτερος δράστης κρατάει ένα μαχαίρι το οποίο το προτάσσει συνεχώς προς το μέρος του εργαζόμενου του ψιλικατζίδικου. Μάλιστα, οι δράστες χρησιμοποίησαν εις διπλούν σπρέι πιπεριού, όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ, για να επιβραδύνουν τα αντακλαστικά του εργαζόμενου είτε να τον ακινητοποιήσουν.

Οι κάμερες έδειξαν πως πρόκειται για καλή «λεία», καθώς έφυγαν με αρκετά χαρτονομίσματα από τα χέρια τους και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Αυτό ήταν ένα ακόμη περιστατικό που μαστίζει το τελευταίο διάστημα τη Θεσσαλονίκη ενώ στα μέσα αυτής της εβδομάδος αναμένεται να καταφτάσει στη Θεσσαλονίκη και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδης, με στόχο να δημιουργηθεί ένα σχέδιο, για την πάταξή της.


This page might use cookies if your analytics vendor requires them.