ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Βγήκαν μαχαίρια στο ΑΠΘ - Στο νοσοκομείο τέσσερα άτομα

MakThes Team11 Ιουνίου 2023

Άγρια επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα στο campus του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), όπου σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, που διενεργεί την προανάκριση, τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν και άλλα τόσα συνελλήφθησαν.

Οι τέσσερις συλληφθέντες, τρεις Σύροι και ένας Παλαιστίνιος, ηλικίας 34, 24, 18 και 20 ετών, μαζί με άλλα άτομα, επιτέθηκαν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο σε βάρος 40χρονου ημεδαπού, γεννημένου στη Γεωργία, και 22χρονου Μαροκινού.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, που διενεργεί την προανάκριση, οι συλληφθέντες, μαζί με άλλα άτομα, επιτέθηκαν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο σε βάρος 40χρονου ημεδαπού, γεννημένου στη Γεωργία, και 22χρονου Μαροκινού.

Τα θύματα της επίθεσης μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης, καθώς ο 40χρονος έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην οσφυϊκή χώρα και ο 22χρονος τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στο χέρι. Επιπλέον, νοσηλεύονται φρουρούμενοι δύο εκ των συλληφθέντων καθώς φέρουν τραύματα στο πρόσωπο, που προκλήθηκαν κατά την επίθεση.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, αφαιρέθηκαν από την κατοχή του 40χρονου ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό.

Η έρευνα θα συνεχιστεί προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση των υπόλοιπων ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.