ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε λύση για την Πάολα - «Μετακομίζει» σε άλλο μαγαζί και ηρεμούν οι κάτοικοι

MakThes Team13 Ιουνίου 2024

Βρέθηκε τελικά η λύση για να συνεχίσει τις εμφανίσεις της η Πάολα στη Θεσσαλονίκη αλλά ταυτόχρονα να σταματήσουν οι καταγγελίες για ηχορύπανση από κατοίκους της περιοχής.

Μετά την ανάκληση άδειας, την προσφυγή στα διοικητικά δικαστήρια από την επιχείρηση και το σφράγισμα από την δημοτική αστυνομία στο Catalaya, τελικά η επιχείρηση αποφάσισε να "μετακομίσει" το σχήμα στο νυχτερινό κέντρο Barbarella που βρίσκεται στην περιοχή των Σφαγείων. Πρόκειται για ένα νυχτερινό κέντρο με εσωτερικό χώρο που λειτουργεί κάθε σεζόν στην πόλη. 

Οι εμφανίσεις της Πάολα και του Ηλία Καμπακάκη θα συνεχιστούν στο νυχτερινό κέντρο Barbarella, με την πρώτη εμφάνιση στο συγκεκριμένο μαγαζί να γίνεται το Σάββατο 15 Ιουνίου. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν είναι βέβαιο μέχρι πότε θα εμφανίζονται οι καλλιτέχνες στο συγκεκριμένο μαγαζί και αν θα υπάρξει ξανά νέα αλλαγή. 

Τι προηγήθηκε 

Η αναστάτωση με το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν η Πάολα με τον Ηλία Καμπακάκη, ξεκίνησε μετά από καταγγελίες πολιτών στην αστυνομία για ηχορύπανση. Μετά τις πολλές καταγγελίες και συλλήψεις, ο δήμος Θεσσαλονίκης προχώρησε στην απόφαση διακοπή λειτουργείας επ΄αόριστον και σφραγίσματος του μαγαζιού που λειτουργεί στο πρώην χώρο της Βαβυλωνίας στον Μύλο. Η απόφαση ελήφθη από την αντιδημαρχία Επιχειρηματικότητας και Εξυπηρέτησης των Πολιτών του δήμου Θεσσαλονίκης και αναμένεται να τεθεί σε ισχύ από την Τρίτη 13 Ιουνίου.

Αν και η επιχείρηση προσέφυγε στα διοικητικά δικαστήρια και έλαβε προσωρινή αναστολή για την απόφαση της διακοπής λειτουργείας του μαγαζιού, ο δήμος Θεσσαλονίκης προχώρησε την Τρίτη στο σφράγισμα του χώρου λόγω νέων καταγγελιών. 

Ωστόσο, η επιχείρηση μέσω της δικηγόρου Σωτηρίας Πανουσάκη, δήλωνε λίγες ημέρες πριν ότι οι εμφανίσεις θα συνεχιστούν κανονικά και ότι το νυχτερινό κέντρο δεν κλείνει, καθώς υπάρχουν όλες οι απαιτούμενες άδειες. «Ο Πολυχώρος του Μύλου λειτουργεί ως νομίμως αδειοδοτημένος ως χώρος διενέργειας παραστάσεων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4229/2014. Στα πλαίσια του νόμου έχει λάβει και φέτος άδεια διενέργειας παραστάσεων η οποία είναι σε ισχύ και ως εκ του οι παραστάσεις θα λάβουν χώρα κανονικά» ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση η κ. Πανσουσάκη.

Τελικά, η λύση δίνεται από την απόφαση των επιχειρηματιών να μεταφέρουν το σχήμα σε κλειστό χώρο, στο νυχτερινό κέντρο Barbarella, ιδιοκτησίας επιχειρηματία με συμμετοχή στο επιχειρηματικό σχήμα που διαχειρίζεται το Catalaya. 


This page might use cookies if your analytics vendor requires them.