ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Ξεσπά η θεία του 23χρονου που ξυλοκοπήθηκε από τράπερ - «Διαλύσανε τις ζωές μας»

Θεολόγος Ηλιού30 Ιανουαρίου 2024

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 23χρονος που δέχθηκε άγριο ξυλοδαρμό τα ξημερώματα της Παρασκευής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Την ώρα που δίνει γενναία μάχη στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ, η θεία του ξεσπά στο makthes.gr και περιγράφει πως έγινε η επίθεση.

«Έχουν διαλύσει τις ζωές μας. Οι γονείς του άφησαν τα πάντα στον Βόλο και ήρθαν στη Θεσσαλονίκη, γιατί ξαφνικά τους είπαν ότι το παιδί τους κινδυνεύει. Το έστειλαν να το σπουδάσει στη Θεσσαλονίκη και τώρα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή» αναφέρει η θεία του 23χρονου.

Όπως αναφέρει η ίδια, δεν υπήρχε κανένας λόγος για τον τσακωμό και δεν αντάλλαξαν ούτε μια κουβέντα οι δυο παρέες. «Τα ξημερώματα της Παρασκευής, ο ανιψιός μου και οι φίλοι του πήγαιναν να πάρουν το λεωφορείο της νυχτερινής γραμμής και 30 μέτρα πριν την στάση διασταυρώθηκαν με τον τράπερ και τον φίλο του. Δεν ειπώθηκε τίποτα, δεν υπήρχε κανένας λόγος. Ίσως απλά να κοιτάχτηκαν και ο τράπερ του έριξε κουτουλιά και ο φίλος του κλωτσιά» στηρίζει η θεία του φοιτητή.

Ο 23χρονος μετά τα χτυπήματα έπεσε στο πεζοδρόμιο και χτύπησε στο κεφάλι. Δεν αντιλήφθηκε ότι είχε προκληθεί αιμάτωμα στο κεφάλι του και πήγε σπίτι του να κοιμηθεί. «Οι φίλοι του έλεγαν να πάνε στο νοσοκομείο αλλά αυτός δεν ήθελε να ανησυχήσουν οι γονείς του. Ωστόσο την επόμενη ημέρα το απόγευμα ο φίλος του διέκρινε αδυναμία στην επικοινωνία και κάλεσε το ΕΚΑΒ. Όταν έφτασε στο νοσοκομείο πήραν τηλέφωνο τους γονείς για να ξεκινήσουν τις διαδικασίες του χειρουργείου» τονίζει η θεία του 23χρονου.

Το θύμα της επίθεσης νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση. Οι γονείς του έχουν καταθέσει ήδη μήνυση και σχηματίζεται δικογραφία.

Από την πλευρά του τράπερ, ο δικηγόρος του Θοδωρής Καραγιάννης υποστηρίζει ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν λάβει ούτε δικογραφία ούτε κάποιο έγγραφο ή κλήση για το περιστατικό.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.