ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησε την πρώην του έξω από το σχολείο του παιδιού τους (βίντεο)

MakThes Team06 Δεκεμβρίου 2023

Περιστατικό ωμής βίας και μάλιστα, μπροστά σε ανήλικο παιδί σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Δράστης ένας άνδρας, ο οποίος ξυλοκόπησε άγρια την πρώην σύντροφό του έξω από το σχολείο της κόρης τους.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η ζωή είχε μετατραπεί σε εφιάλτη επί πολλά χρόνια για μία 40χρονη γυναίκα, η οποία δεχόταν βία από τον σύντροφό της. Αποδέκτης αυτής της δραματικής κατάστασης ήταν και το 7χρονο παιδί της 40χρονης.

Η 40χρονη είχε καταγγείλει την κακοποίησή της, ωστόσο το αποκορύφωμα ήταν πως την περασμένη Παρασκευή ο 47χρονος της επιτέθηκε έξω από το σχολείο του παιδιού της.

Η μητέρα πήγε να πάρει την κόρη της από το σχολείο, όπου εκεί την περίμενε ο πρώην σύντροφός της. Όταν την είδε της όρμησε έξω από το προαύλιο. «Με χτύπησε με μπουνιά στο κεφάλι, μου έβγαλε την μπλούζα και μόλις με έριξε στο έδαφος συνέχισε να με χτυπάει με κλωτσιές», κατέθεσε το θύμα.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.

Ο 47χρονος κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και εξύβριση, καταδικάστηκε σε 14 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή και του επιβλήθηκε περιοριστικός όρος απαγόρευσης προσέγγισης του θύματος σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.