ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη - Υπόθεση βιασμού 13χρονης: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 16χρονος - Αρνείται τα πάντα το περιβάλλον του

Θεολόγος Ηλιού02 Οκτωβρίου 2024

Περοθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή έλαβε ο 16χρονος κατηγορούμενος ως βιαστής για την υπόθεση βιασμού σε χωριό του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Τις κατηγορίες κατά του γιού του αρνείται η πλευρά του 16χρονου. Συγκεκριμένα ο πατέρας του αρνείται ότι το παιδί του βίασε την 13χρονη και όπως αναφέρει δεν μπορεί να καταλάβει γιατί τον κατήγγειλε.

«Δεν υπήρξε ερωτική πράξη μεταξύ των παιδιών. Ο γιος μου αρνείται ότι την ακούμπησε. Πήγαν μια βόλτα σε ένα παλιό καφενείο του χωριού και γύρισαν. Δεν μπορούμε να αντιληφθούμε γιατί έκανε την καταγγελία η 13χρονη» δηλώνει ο πατερας.

Το χρονικό της υποόθεσης


Σε εγκαταλελειμένο χώρο σε χωριό του Λαγκάδα φέρεται να βίασε ο 16χρονος την 13χρονη 
που τον κατήγγειλε στην αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δυο ανήλικα παιδιά γνωρίζονταν και η 13χρονη κατήγγειλε πως τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου βρέθηκαν σε χώρο εγκαταλελειμένο μέσα στο χωριό, όπου σύχναζαν και με τις παρέες τους και εκεί φέρεται να προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της, χωρίς τη θέλησή της.

Η 13χρονη την επόμενη ημέρα εκμυστηρεύτηκε όσα έζησε σε καθηγήτρια στο σχολείο της και σε μια φίλη της. Άμεσα ενημερώθηκαν οι γονείς της και ο πατερας της κίνησε όλες τις νομικές διαδικασίες.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.