ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τηλε-ραντεβού της Φώφης Γεννηματά με σημαντικά "πράσινα" στελέχη της Θεσσαλονίκης

Βαγγέλης Στολάκης23 Απριλίου 2021

Ραντεβού με κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής σε Α' και Β' Θεσσαλονίκης δίνει σήμερα στις 20:00 η πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά, σε μια προσπάθεια να ενεργοποιήσει πρώην βουλευτές, πρώην δημάρχους και πρώην αυτοδιοικητικούς της περιοχής.

Στο πλαίσιο των ψηφιακών περιοδειών της ανά την Ελλάδα, αυτή τη βδομάδα η Χαριλάου Tρικούπη δίνει έμφαση στην Κεντρική Μακεδονία. Προηγήθηκε η ομιλία της κ. Γεννηματά την περασμένη Δευτέρα, ακολούθησαν θεματικές τηλεδιασκέψεις για την Υγεία και την Οικονομία και συναντήσεις με στελέχη της Νεολαίας. Τηλεδιασκέψεις πραγματοποίησαν κορυφαία στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη και σε άλλους νομούς της Περιφέρειας, ενώ η περιοδεία κλείνει από εκεί που ξεκίνησε, δηλαδή την Θεσσαλονίκη.

Θα προηγηθεί στις 17:00 τηλε-διάσκεψη της κ. Γεννηματά με σημαντικά τοπικά στελέχη από τους άλλους έξι νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην Χαριλάου Τρικούπη στοχεύουν στο να αξιοποιήσουν δημιουργικά την περίοδο της καραντίνας. Για το λόγο αυτό αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν ψηφιακές περιοδείες σε όλη την επικράτεια. Ο σκοπός διπλός. Από την μια να υπάρξει μια σχετική κινητοποίηση στελεχών σε περίπτωση πρόωρης προσφυγής στις κάλπες και από την άλλη, να υπάρξει η σχετική προετοιμασία ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη αρχηγού, διαδικασία στην οποία μέχρι στιγμής υποψήφιοι θα είναι η Φώφη Γεννηματά και ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Την ευθύνη για την ενεργοποίηση στελεχών που μπορεί να εγκατέλειψαν το ΠΑΣΟΚ για άλλο πολιτικό χώρο και επιθυμούν να δώσουν ξανά τη μάχη στις τάξεις του Κινήματος Αλλαγής έχει η πρώην βουλευτής Τόνια Αντωνίου, που με απόφαση της κ. Γεννηματά ανέλαβε τον πανελλαδικό συντονισμό της αξιοποίησης στελεχών του ευρύτερου προοδευτικού χώρου, σε συνεργασία με τις αντίστοιχες Νομαρχιακές Επιτροπές. Είναι γνωστό άλλωστε πως η κ. Αντωνίου γνωρίζει την ανθρωπογεωγραφία του ΠΑΣΟΚ πολύ καλά.

Συνολικά, σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν 39 στελέχη από τις δυο περιφέρειες.

Η τηλεδιάσκεψη θα ξεκινήσει στις 20:00 με εισαγωγική τοποθέτηση της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, η οποία αναμένεται να αναπτύξει τις προτάσεις του κόμματός της για το Ταμείο Ανάκαμψης και εκτιμάται πως θα ασκήσει σκληρή κριτική στην κυβέρνηση. Μεταξύ άλλων, η κ. Γεννηματά θα μιλήσει για την πορεία της παράταξης.

Στην συνέχεια θα ακολουθήσουν οι τοποθετήσεις των στελεχών και η συζήτηση θα ολοκληρωθεί με τη δευτερολογία της προέδρου του κόμματος.

Μεταξύ άλλων στην συζήτηση έχουν προσκληθεί οι: Γιάννης Μαγκριώτης, Χρύσα Αράπογλου, Νίκος Γκεσούλης, Βασίλης Γερανίδης, Διαμαντής Κωνσταντίνος, Κώστας Παπαδόπουλος, Γιώργος Πασχαλίδης, Χρόνης Μακρίδης, Γιώργος Ουζούνης, Νίκος Βαρσάμης, Αλέκος Σταμουλάκης, Λευτέρης Τζιόλας, Γρηγόρης Σαρίδης, Χρήστος Παπαδούλης, Σάββας Σερασίδης, Μπάμπης Μπαρμπουνάκης, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, Κωνσταντίνος Χασάπης, Ανθούλα Ανάσογλου, Κωνσταντίνος Νικολάκαρος, Πέτρος Κετικίδης, Γιώργος Λυσαρίδης, Γιάννης Μαυρομάτης, Νίκος Τσαρούχας, Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης, Ευαγγελία Κεκελέκη, Νίκος Τσεμπερλίδης, Μιχάλης Αλεξανδρίδης κ.α.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.