ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Παρασκευή η επίσημη πρώτη της Ράνιας Σβίγκου στη Θεσσαλονίκη

Βαγγέλης Στολάκης29 Ιουνίου 2022

Την πρώτη της επίσκεψη με την ιδιότητα της Γραμματέα του κόμματος θα κάνει την ερχόμενη Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη, η Ράνια Σβίγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr η Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία αναμένεται να φτάσει στην πόλη το πρωί. Το πρόγραμμά της βρίσκεται υπό διαμόρφωση, ωστόσο αναμένεται να επισκεφτεί το ΑΠΘ προκειμένου να συναντηθεί με εκπροσώπους των Συλλόγων Διδασκόντων στο ΑΠΘ και του ΔΙΠΑΕ, ενώ εκτιμάται ότι στην ατζέντα θα βρεθεί και η Πανεπιστημιακή Αστυνομία.

Η κ. Σβίγκου θα συναντηθεί επίσης με εκπροσώπους μικρομεσαίων επιχειρήσεων και εργαζόμενους, μεταξύ αυτών στον ΟΑΣΘ και το ΜΕΤΡΟ.

Το απόγευμα, στις 18:30 στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης θα συνεδριάσει παρουσία της κ. Σβίγκου η Νομαρχιακή Επιτροπή Θεσσαλονίκης. Στην συνεδρίαση θα συμμετέχουν τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, οι βουλευτές της πόλης, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής από τη Θεσσαλονίκη και οι συντονιστές των Ομάδων Μελών Θεσσαλονίκης.

Χθες, Τρίτη η κ. Σβίγκου βρέθηκε στον νομό Τρικάλων και μεταξύ άλλων συναντήθηκε με εκπροσώπους αγροτών και τον Κοσμήτορα και καθηγητές της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής, Αθλητισμού και Διαιτολογίας, ενώ παραβρέθηκε και σε εκδήλωση υποδοχής νέων μελών στον αύλειο χώρο του μουσείου Τσιτσάνη.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.