ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την Τετάρτη η κηδεία της Δέσποινας Στυλιανοπούλου - Η επιθυμία της οικογένειάς της (βίντεο)

MakThes Team09 Ιουνίου 2024

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου θα γίνει η κηδεία της Δέσποινας Στυλιανοπούλου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Η λατρεμένη ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών την περασμένη Παρασκευή, μετά από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα.

Όπως ενημέρωσε η οικογένειά της μέσα από ανάρτηση στα social media, η κηδεία της Δέσποινας Στυλιανοπούλου θα γίνει την Τετάρτη 12 Ιουνίου και ώρα 13:00 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Επιθυμία της οικογένειάς της είναι αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές στο «Σπίτι του Ηθοποιού».


Χθες, η ανιψιά της ηθοποιού παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι" μιλώντας για την κατάσταση της Δέσποινας Στυλιανοπούλου τους τελευταίους μήνες πριν φύγει από τη ζωή: 

«Η θεία μας δεν έπαψε ποτέ να είναι η χαρά της ζωής και την ελπίδα ότι ότι όλα θα πάνε καλά. Μέχρι πριν από δύο μήνες ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, έγραφε ένα καινούργιο βιβλίο, ήταν χαρούμενη. Είχε πέσει βέβαια σωματικά. Αυτό ήταν και φυσιολογικό λόγω της ηλικίας της, αλλά παρ' όλα αυτά αισθανόταν σαν ένα κοριτσάκι 18 χρονών, δεν είχε συνείδηση της ηλικίας της και δεν ήθελε να θυμάται πόσο χρονών είναι.

Για πολλούς λόγους τους τελευταίους μήνες έπεσε πάρα πολύ ψυχολογικά και συναισθηματικά, έβλεπε να φεύγουν οι αγαπημένοι της φίλοι από τη ζωή, αισθανόταν μόνη στο κομμάτι αυτό. Νομίζω ότι αυτό που την έριξε πιο πολύ απ’ όλα ήταν το γεγονός, ότι δεν δούλευε όσο δούλευε πριν από μερικά χρόνια. Μην ξεχνάτε ότι πριν από 6 χρόνια έκανε θέατρο, είχε γράψει, το πρώτο της βιβλίο. Ξαφνικά αισθάνθηκε απομονωμένη στο σπίτι. Ήταν ένας άνθρωπος που ήταν όλη τη μέρα έξω. Στεναχωριέμαι που τη χάσαμε, θα ήθελα να την έχω για ακόμη 10 χρόνια», είπε η Άννα Στυλιανοπούλου.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.