ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το «καλάθι της ΔΕΘ»: Παροχές, μέτρα και αλλαγές (βίντεο)

MakThes Team02 Σεπτεμβρίου 2023

Μικρό σε παροχές, μεγαλύτερο σε μεταρρυθμίσεις. Έτσι περιγράφεται το «καλάθι της ΔΕΘ» μέσα από τις πληροφορίες που προκύπτουν λίγες μέρες πριν τις επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι συνεργάτες του στο Μέγαρο Μαξίμου, θα έχουν συζητήσεις για τις τελευταίες εκκρεμότητες ενόψει της ομιλίας του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

Είναι σαφές ότι η διατήρηση δημοσιονομικών ισορροπιών και η ανάγκη επανάκτησης της επενδυτικής βαθμίδας περιορίζουν τα περιθώρια παροχολογίας. 

Η παράταση του market pass ως το τέλος του έτους, η διεύρυνση του επιδόματος θέρμανσης, του επιδόματος προσωπικής διαφοράς σε συνταξιούχους και η παράταση μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ για ένα ακόμα εξάμηνο, σε συνδυασμό με τις από 1/1/2024 αυξήσεις σε δημόσιο και συντάξεις, είναι όσα αναμένονται.

Η κυβέρνηση δρομολογεί και θα ανακοινωθούν παρεμβάσει; στο ΕΚΑΒ, στα λεωφορεία, στη δικαιοσύνη και στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Για το μπουκέτο μέτρων που αναμένεται να αποκαλύψει ο πρωθυπουργός και όσα άλλα θα εξαγγελθούν, η πρωινή εκπομπή του Mega επιχείρησε μια σύνοψη: 


This page might use cookies if your analytics vendor requires them.