ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Χρ. Τοψίδης: Από αύριο η περιφέρεια ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα είναι ανοιχτή, θα κάνουμε κάθε μέρα διαβουλεύσεις (βίντεο)

MakThes Team15 Οκτωβρίου 2023

«Είναι μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνουμε. Δώσαμε τη μάχη 115 άνθρωποι από τη Δράμα, την Ξάνθη, την Καβάλα, τη Ροδόπη και τον Έβρο και πιστοί στον στόχο μας, σας πείσαμε και μας δικαιώσατε», τόνισε στην αρχή των δηλώσεών του ο νέος περιφερειάρχης ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης που κέρδισε τον απερχόμενο περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο.

«Η περιφέρειά μας χρειάζεται ανθρώπους με όρεξη για δουλειά, που είναι ανεξάρτητοι, που δεν τους ενδιαφέρουν τα κόμματα αλλά ο τόπος τους», πρόσθεσε ο κ. Τοψίδης και υποστήριξε ότι «μας χτυπήσανε κάτω από τη μέση ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες, προσπαθήσαν εξωγενείς δυνάμεις να μας επηρεάσουν, αλλά κρατήσατε γιατί είστε ώριμοι, έχετε αποφασιστικότητα, έχετε θάρρος και γνώση της αγοράς».

«Δηλώνω υπεύθυνα: από αύριο θα είμαι περιφερειάρχης για όλους τους πολίτες της περιφέρειας. Σε μας δεν χωράνε διακρίσεις, δεν χωράνε κόμματα. Θα δουλέψουμε για εσάς, η περιφέρεια θα είναι ανοιχτή, το τηλέφωνό μου θα είναι ανοιχτό και καθημερινά θα κάνουμε διαβουλεύσεις. Θα πάει ο τόπος μπροστά είτε κάποιοι το θέλουν είτε δεν το θέλουν», διαβεβαίωσε ο νέος περιφερειάρχης.

Να σημειωθεί ότι βάσει των αποτελεσμάτων και ενσωμάτωση ψήφων στο 96,91% ο κ. Τοψίδης κερδίζει με 50,93% έναντι 49,07% που λαμβάνει ο κ. Μέτιος.


This page might use cookies if your analytics vendor requires them.