ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Έδεσσα: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με νταλίκα - 5 νεκροί (φωτ.)

MakThes Team18 Ιουλίου 2023

Πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα, Τρίτη, στον περιφερειακό δρόμο της Έδεσσας με πέντε νεκρούς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ένα ΙΧ αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του για άγνωστο προς το παρόν λόγο, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα όπου συγκρούστηκε με νταλίκα.

Από τη σύγκρουση σκοτώθηκαν πέντε άνθρωποι που επέβαιναν στο Ι.Χ. ενώ ο οδηγός της νταλίκας διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Έδεσσας για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο μόλις πέρασε το τούνελ που βρίσκεται στην Περιφερειακή οδό πάνω από την Έδεσσα μετά την στροφή για άγνωστο λόγο έφυγε από την πορεία του μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούσθηκε με διερχόμενη νταλίκα με αποτέλεσμα από την σφοδρή σύγκρουση δυστυχώς να σκοτωθούν ο οδηγός και οι τέσσερις επιβαίνοντες.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας και τα πέντε άτομα είναι αλβανικής καταγωγής και εργάζονταν σε αγροκτήματα της περιοχής ενώ κατευθυνόνταν προς το Μαυροβούνι Σκύδρας.

Αργά το βράδυ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των τεσσάρων από τους πέντε νεκρούς του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στο 87ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Φλώρινας-Θεσσαλονίκης, έξω από την Έδεσσα, όπου ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για τέσσερις άντρες, ηλικίας 55. 50, 19 και 16 ετών, όλοι τους υπήκοοι Αλβανίας, που επέβαιναν στο ΙΧ. 

Ο πέμπτος νεκρός, που επίσης επέβαινε στο ΙΧ, ήταν άντρας και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του.



This page might use cookies if your analytics vendor requires them.