ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στην Ξάνθη: Σε σοβαρή κατάσταση ο 22χρονος συνοδηγός - Για 150 μέτρα σύρθηκε το ΙΧ (βίντεο)

MakThes Team17 Ιουνίου 2024

Συγκλονίζει το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην παλαιά εθνική οδό Ξάνθης - Καβάλας, στο χωριό Τοξότες. Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με λεωφορείο και κόπηκε στη μέση, με αποτέλεσμα τρεις νέοι να αφήσουν την τελευταία τους πνοή.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τρεις άντρες και δύο γυναίκες ηλικίας 20 έως 28 ετών. Οι τρεις άνδρες ήταν από τη Χαλκίδα και είχαν πάει στην Ξάνθη προκειμένου να πάρουν μέρος σε επαγγελματική υποχρέωση για γνωστή βιομηχανία.

Σύμφωνα με το OPEN, οι τρεις είχαν μεταβεί στην Ξάνθη προκειμένου να παραστούν σε εκδήλωση της επιχείρησης που εργάζονται. 

Στο λεωφορείο επέβαιναν 25 εργαζόμενοι από εργοστάσια της περιοχής, η οποίοι τελείωσαν την βάρδιά τους και επέστρεφαν στην Ξάνθη.

Οι πέντε νέοι επιβαίνοντες του ΙΧ, διασκέδαζαν και στις 8 το πρωί της Κυριακής (16/6) αποφάσισαν να πάνε για μπάνιο στον Νέστο. Δυστυχώς, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο οδηγός του ΙΧ έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το λεωφορείο και οι τέσσερις επιβάτες να σκοτωθούν ακαριαία. Ενδεικτικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι το γεγονός ότι το αυτοκίνητο σύρθηκε για 150 μέτρα, σύμφωνα με το xanthinea.gr.

Το ΙΧ σφηνώθηκε κάτω από το λεωφορείο, ωστόσο ο οδηγός του λεωφορείου με ψυχραιμία κατάφερε να διαχειριστεί την κατάσταση. Το αυτοκίνητο φέρεται να κινείτο με ταχύτητα άνω των 150 χλμ.

Στον τόπο του δυστυχήματος βρέθηκαν άμεσα αστυνομικοί και δυνάμεις της πυροσβεστικής καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες οι νεκροί βρέθηκαν διαμελισμένοι, ενώ μετά τον απεγκλωβισμό τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ξάνθης.

Το άτομο που σώθηκε νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο της Ξάνθης με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Προανάκριση για το τροχαίο δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης και έχει ζητηθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής και λήψη αίματος από τον οδηγό του επιβατικού αυτοκινήτου.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.