Η Β' Θεσσαλονίκης ήταν ανέκαθεν μια από τις εκλογικές περιφέρειες όπου κυριαρχεί η ΝΔ, κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε και τον περασμένο Μάιο, αλλά και σήμερα.
Το κυβερνών κόμμα ξεπέρασε ξανά το 40%, σημειώνοντας πολύ μικρή κάμψη σε σχέση με τον Μάιο (43,2%), αλλά χάνοντας μία έδρα, εκλέγοντας τρεις βουλευτές (Βαρτζόπουλο, Καράογλου, Παππά) έναντι τεσσάρων τον Μάιο, μένοντας εκτός Βουλής ο Σάββας Αναστασιάδης.
Ο ΣΥΡΙΖΑ υποχώρησε ακόμη περισσότερο, χάνοντας περίπου μιάμιση ποσοστιαία μονάδα σε σχέση με τον Μάιο, αλλά και μία από τις δύο έδρες που κατείχε από το 2015, μένοντας εκτός Βουλής η Δώρα Αυγέρη, εκλέγοντας μόνο τον Σωκράτη Φάμελλο. Σε σχέση δε με το 2019 ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε σχεδόν το 50% της δύναμής του.
Το ΠΑΣΟΚ, υποχώρησε κατά τι σε σχέση με τον Μάιο, βρισκόμενο οριακά κάτω από το 10%, και παρότι κατέλαβε την τρίτη θέση, εντούτοις δεν εκλέγει βουλευτή, τον Θανάση Γλαβίνα, πέφτοντας θύμα του εκλογικού συστήματος της ενισχυμένης αναλογικής.
Σταθερό στο ποσοστό της είναι η Ελληνική Λύση με 7,95% εκλέγοντας ξανά βουλευτή τον Κωνσταντίνο Χήτα. Το ΚΚΕ με 6,4% αύξησε ελαφρά τη δύναμή του σε σχέση με τον Μάιο, διατηρώντας τη μία έδρα την οποία καταλαμβάνει ο Λεωνίδας Στολτίδης.
Κατά μία ποσοστιαία μονάδα αύξησε το ποσοστό της η ΝΙΚΗ φτάνοντας στο 6,5% και εκλέγοντας τον Νίκο Παπαδόπουλο, ενώ οι πρωτοεμφανιζόμενοι Σπαρτιάτες ξεπέρασαν το 5% εκλέγοντας βουλευτής, είτε τον επικεφαλής Βασίλη Στίγκα είτε τον Πέτρο Δημητριάδη. Τέλος, η Πλεύση Ελευθερίας διατήρησε τα ποσοστά του Μαΐου εκλέγοντας βουλευτή, είτε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου είτε την Αρετή Παπαϊωάννου.