ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόλος: Ο πολίτης που χτυπήθηκε από τον Αχιλλέα Μπέο ζήτησε και συγνώμη (βίντεο)

MakThes Team30 Σεπτεμβρίου 2023

Στο δημαρχείο Βόλου βρέθηκε ο πολίτης που (πρώτα έβρισε και κατόπιν) δέχτηκε χαστούκι από το δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο το πρωί του Σαββάτου.

Ο 26χρονος συνομίλησε με το δήμαρχο Βόλου που είπε ότι δεν επιθυμούσε να βιαιοπραγήσει ή να οδηγήσει το νεαρό στο Αυτόφωρο. Ο 26χρονος ζήτησε συγνώμη (!) και το θέμα θεωρήθηκε λήξαν με το Μπέο να αναφωνεί: «Τελείωσε! Καλή  συνέχεια».

Λίγο μετά ο δήμαρχος του Βόλου ανάρτησε βίντεο μέσα από το γραφείο του με όσα διαδραματίστηκαν που συνοδεύτηκε από κείμενο για την «αυπνία» που προκαλεί και μερικές  ακραίες συμπεριφορές, τη συγνώμη που δέχτηκε «ως πατέρας και δήμαρχος» αν και δεν είναι «παπάς» για να συγχωρεί...

Αναφέρει η ανάρτηση Μπέου:

Όπως έγραψα και πριν ζούμε σε πρωτόγνωρες καταστάσεις, όπου η ένταση και ο εκνευρισμός από όλους περισσεύουν. Κι όταν όλοι ηρεμούμε και βλέπουμε ψύχραιμα τα πράγματα όλα αποκαθίστανται. Ετσι πριν από λίγο με χαρά είδα στο γραφείο μου τον νεαρό συμπολίτη μου με τον οποίο είχα ένα επεισόδιο στην Άλλη Μεριά να έρχεται να ζητήσει συγγνώμη.

Ως πατέρας και ως Δήμαρχος φυσικά και τον δέχθηκα, συζητήσαμε και λύσαμε την παρεξήγηση. Μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά όπως του είπα δεν είμαι παπάς να συγχωρώ και γι αυτό δεν χρειάζεται συγγνώμη. Κατανόηση και συνεργασία ζητώ από όλους. 

Δεν βρίσκομαι στους δρόμους για κάποιο δικό μου συμφέρον. Ενδεχομένως να γίνονται και λάθη. Αλλά παλεύω για την πόλη, να δοθούν λύσεις για τους συμπολίτες.

ΥΓ. Φυσικά από όσους έσπευσαν με το γνωστό πικρόχολο σχολιασμό να αναρτήσουν το βίντεο με το επεισόδιο, δεν περιμένω να αναρτήσουν κι αυτό. Αλλωστε είναι γνωστός ο ρόλος τους και προδιαγεγραμμένη η τύχη τους. Μια εβδομάδα απέμεινε…

.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.