ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Ξάνθη: Άγριος ξυλοδαρμός 29χρονου από τον πατέρα και τον αδελφό του με γροθιές και ξύλινα καδρόνια

MakThes Team28 Ιουλίου 2024

Σοκ προκαλεί ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Ξάνθη. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ένας 29χρονος κατήγγειλε ότι το απόγευμα του Σαββάτου 27/7 στο πρατήριο καυσίμων ιδιοκτησίας του πατέρα του, ο αδελφός του, 27 ετών και ο πατέρας του, 61 ετών, τον χτυπούσαν για 10 λεπτά με γροθιές και ξύλινα καδρόνια στο κεφάλι και ολόκληρο το σώμα του.

Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και ο 29χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Ξάνθης όπου του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Χορηγήθηκε στο θύμα έγγραφο για παροχή υπηρεσιών αρωγής, το οποίο παρέλαβε και δήλωσε πως δεν επιθυμεί να κάνει χρήση κάποιας δομής φιλοξενίας καθότι προτίθεται να διαμείνει σε φιλικό σπίτι.

Ενημερώθηκε σχετικά με την εγκατάσταση της εφαρμογής “Panic Button” στο κινητό του τηλέφωνο, την οποία δεν επιθυμεί να εγκαταστήσει – χρησιμοποιήσει, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι πραγματοποιήθηκε έλεγχος μέσω της εφαρμογής “Όπλα & Εκρηκτικά” του Police On Line σχετικά με το εάν οι φερόμενοι δράστες κατέχουν κάποιο είδος όπλου και διαπιστώθηκε για τον πατέρα ότι είναι κάτοχος τεσσάρων αδειών κατοχής κυνηγετικών όπλων, οι οποίες προκύπτει να έχουν λήξει, για τον δε αδελφό ότι είναι κάτοχος δύο αντίστοιχων αδειών και ως εκ τούτου, εστάλη και σχετικό έγγραφο στο Τ.Α. Ξάνθης για τυχόν δικές του ενέργειες.

Ο 29χρονος ρωτήθηκε εάν επιθυμεί να υπαχθεί στη διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης και δήλωσε πως επιθυμεί.

Του χορηγήθηκε παραγγελία προς το Γ.Ν. Ξάνθης για την ιατρική και την αξιολόγηση της υγείας του από αρμόδιους ιατρούς, αφού ο ίδιος φέρεται να κατέθεσε ότι δεν επιθυμεί να εξετασθεί από αρμόδιο ιατροδικαστή. Οι δράστες αναζητούνται.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.