ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών: Έρευνα για καταγγελόμενη εξύβριση από οδηγό λεωφορείου

MakThes Team15 Οκτωβρίου 2024

Για περιστατικό εξύβρισης επιβατών αστικού λεωφορείου από οδηγό που καταγγέλθηκε χθες Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στην Αθήνα, δόθηκε εντολή για διερεύνηση στη διοίκηση της Ο.ΣΥ, κατ' εντολή του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι ο οδηγός βρίσκεται ήδη υπό πειθαρχικό έλεγχο και αναμένονται οι ενέργειες της διοίκησης της Ο.ΣΥ για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.

Αναλυτικά:

Σε συνέχεια του περιστατικού εξύβρισης επιβατών από οδηγό, που έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας 14/10/2024, σε αστικό λεωφορείο της Ο.ΣΥ, ζητήθηκε από τη Διοίκηση του Οργανισμού να προβεί άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την πλήρη διερεύνηση του περιστατικού και τον πειθαρχικό έλεγχο του εμπλεκόμενου οδηγού, που ήδη δρομολογήθηκε από την Ο.ΣΥ.

Είναι σαφές ότι τέτοιου είδους περιστατικά καταδικάζονται απερίφραστα και δεν γίνονται ανεκτά.


Το περιστατικό

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Αθήνα και πήρε διαστάσεις όταν δημοσιογράφος ανέβασε βίντεο με διαπληκτισμό της με τον οδηγό το πρόσωπο του οποίου ήταν εμφανές, κάνοντας λόγο για εξύβριση και απειλές από την πλευρά του οδηγού, δεχόμενη αντιδράσεις από την πλευρά του οδηγού για τη βιντεοσκόπησή του, ενώ στη σχετική ανάρτηση ανέφερε ύβρεις και απειλές. 

Το βίντεο όπως είναι λογικό έγινε γρήγορα «δημοφιλές» συγκεντρώνοντας πολλές και διάφορες αντιδράσεις στο διαδίκτυο. Σχετικό ρεπορτάζ -και το επίμαχο βίντεο παρουσίασε το Open, παρουσιάζοντας τις απόψεις εκπροσώπου της ΟΣΥ και της καταγγέλουσας.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.